Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Użytkownicy => Specjalizacja [ xxxxxx]
Myślę, że przydał by się taki dopisek pod nikami userów
Wtedy wiadomo jest czy np alfiarz ma pojęcia o opio...
albo na odwrót...
dla przykładu:
............................
Epsiakos
specjalizacja [ Hexen ]
- dla każdej z grup substancji odp. kolor
ew. lista do 3 pozycji...
co o tym sądzicie?
Wtedy wiadomo jest czy np alfiarz ma pojęcia o opio...
albo na odwrót...
dla przykładu:
Epsiakos
specjalizacja [ Hexen ]
- dla każdej z grup substancji odp. kolor
ew. lista do 3 pozycji...
co o tym sądzicie?
15.01.2026, 15:13
zamysł i pomysł dla mnie jest dobry moze do dopracowania jakos,ale zamysl jest git.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
15.01.2026, 16:20
w 100% na nie, ale mam lepszy pomysl - dajmy dla soni moderacje na posty, unikniemy w ten sposob sporej ilosci glupot od ktorych krwawia oczy
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
15.01.2026, 16:59
propsuje obu
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
Pomysł całkiem klawy ktory byłby pomocny w szczególności dla tych którzy lubuja sie w konkretnym odczynniku tym samym chcący moze uzyskać konkretną pewną odpowiedź tuod osoby która to posiada w danym temacie spore skille :]\_____
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
16.01.2026, 00:53
Taki podział może dużo dać, widać wtedy od razu kto już swoje wie na dany temat
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
16.01.2026, 03:07
DrakoMalfoy
to jest w sumie dobre pytanie, bo niby mefedron, ale nawet na jego temat zazwyczaj pisze glupoty, to jaka ona mialaby miec specjalizacje?
to jest w sumie dobre pytanie, bo niby mefedron, ale nawet na jego temat zazwyczaj pisze glupoty, to jaka ona mialaby miec specjalizacje?
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.