Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
(17.01.2026, 01:42)Fidel napisał(a): Kiedy nie wezme pregabaliny to jestem w stanie rozpierdolic pol chaty jak mi cukru sie wysypie z lyzeczki na stol, wtedy wiem ze nie wzialem pregabaliny
jebana, nie chce jej brac ale przestawalem po tydzien, dwa i dalej sie bierze
Nigdy bym o tym nie pomyślał, że najgorszym nałogiem nie będzie heroina tak jak mówili całe życie a pregabalina
byłem wjebany a wlasciwie bralem here, zostawilem, bralem bardzo duzo substancji dostepnych obecnie - i potrafie tydzien, dwa bez jakiegos natloku mysli wielkiego zyc a bez pregabaliny nie
oEmStO - dawke 300mg (150 i 150) rano i wieczor a mi sie kiedys porypalo i bralem 300 rano i300 wieczorem doktorek jak sie dowiedzial to bana mi dal i mam 150 na dzien ale i tak biore 300 z przywyczajenia
21.01.2026, 19:23
Fidel
Ciekawy przypadek...
Sam psioczyłem na pregabę, ale w końcu zacząłem się nią leczyć i pomaga.
Brałem przez ponad miesiąc dawkę 450-600 i nie miałem najmniejszego problemu z odstawieniem kiedy się skończyła a brakowało recepty.\
Musisz być jakoś bardzo podatny na uzależnienie od Pregaby.
Pregabaliną teoretycznie da się zejść z benzo... Może spróbuj na odwrót?
Możesz się przerzucić na 50% docelowej dawki Pregaby i z 10mg diazepamu i powoli sobie to taperować.
Nie mam pojęcia czy to ma sens, ale zawsze warto spróbować, krzywdy sobie raczej nie zrobisz.
Ciekawy przypadek...
Sam psioczyłem na pregabę, ale w końcu zacząłem się nią leczyć i pomaga.
Brałem przez ponad miesiąc dawkę 450-600 i nie miałem najmniejszego problemu z odstawieniem kiedy się skończyła a brakowało recepty.\
Musisz być jakoś bardzo podatny na uzależnienie od Pregaby.
Pregabaliną teoretycznie da się zejść z benzo... Może spróbuj na odwrót?
Możesz się przerzucić na 50% docelowej dawki Pregaby i z 10mg diazepamu i powoli sobie to taperować.
Nie mam pojęcia czy to ma sens, ale zawsze warto spróbować, krzywdy sobie raczej nie zrobisz.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
22.01.2026, 10:33
Znaczy te dawki terapeutyczne są naprawdę dobre i też się nią dobrze podleczyłem, Stany lękowe zaczynają znikać ale do tego biorę też tisercin i doraźnie jeden lek, napiszę o nim później.
Z benzo nie jest problemem mi zejść bo zszedłem właśnie z dnia na dzień , ja mam załatwione u lekarza tak że mogę sobie co miesiąc wziąć 3 opakowania bromazepamu lub 2 opakowania clonazepamu 0.5mg albo jedno opakowanie klona i coś na sen i lekarz nie ma problemu z wypisaniem tylko zejście z pregaby jest najgorsze z tego wszystkiego. Będę ją stosował dalej, nie chcę na razie schodzić bo pomaga ale ciężko by było.
A ostatnio byłem u psychiatry i psychiatra jak mnie zobaczył tylko (zna mnie z zakładu z choroszczy) mówi nie myśl sobie że jakieś benzodiazepiny ode mnie dostaniesz.
Ja mówię ale dlaczego psychiatrzy są tak cięci na te benzo??
A psychiatra mi mówi bo uzależnia a Ty masz (nie wiem jak to powiedzieć) no ciagotke do uzależnień z dopalaczami itd. a ja mówię no pregabalina też uzależnia a on mnie spławił jakoś. No cóż.
Z benzo nie jest problemem mi zejść bo zszedłem właśnie z dnia na dzień , ja mam załatwione u lekarza tak że mogę sobie co miesiąc wziąć 3 opakowania bromazepamu lub 2 opakowania clonazepamu 0.5mg albo jedno opakowanie klona i coś na sen i lekarz nie ma problemu z wypisaniem tylko zejście z pregaby jest najgorsze z tego wszystkiego. Będę ją stosował dalej, nie chcę na razie schodzić bo pomaga ale ciężko by było.
A ostatnio byłem u psychiatry i psychiatra jak mnie zobaczył tylko (zna mnie z zakładu z choroszczy) mówi nie myśl sobie że jakieś benzodiazepiny ode mnie dostaniesz.
Ja mówię ale dlaczego psychiatrzy są tak cięci na te benzo??
A psychiatra mi mówi bo uzależnia a Ty masz (nie wiem jak to powiedzieć) no ciagotke do uzależnień z dopalaczami itd. a ja mówię no pregabalina też uzależnia a on mnie spławił jakoś. No cóż.
22.01.2026, 15:13
Skoro tak cierpisz bez pregabaliny, to chętnie się wymienię, za benzo
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)