Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Reaktywacja Wywiadów
Czy społeczność wyraża chęć, żeby redakcja popełniła kolejny wywiad z którymś z użytkowników?
Jeżeli odpowiedź jest twierdząca, to proszę o propozycję kogo chcielibyście abyśmy przesłuchali.
PS. Można zgłaszać samego siebie.
Na końcu zapewne przeprowadzimy ankietę. 

Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
17.01.2026, 21:09
jestem na tak i zglaszam sie jako chetny
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
tyle tresci sie przewija ze myslalem ze jakis wywiad CIA reaktywacja kontroli umyslow czy cos
Ja to jestem za, bo już nie mogę patrzeć na ten wywiad z kotem co sra w lesie paczyc nie moge
a i no niech bedzie Dead Nightmares jak juz sie zglosil
Ja to jestem za, bo już nie mogę patrzeć na ten wywiad z kotem co sra w lesie paczyc nie moge

a i no niech bedzie Dead Nightmares jak juz sie zglosil
18.01.2026, 08:50
tak popieram i zglaszam najcika i sonie jakos w jednym wywiadzie jakby to sie dalo zrobic bylo by majstersztyk,ale niestety to niemozliwe
ale jestem na tak
ale jestem na tak
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
18.01.2026, 09:52
Wywiad jeżeli się pojawi, na pewno nie będzie skupiał się na szeroko pojętych aferkach, bo nie taki jest koncept.
Ten temat nie służy też, do uskuteczniania zaczepek i kontynuowania afer.
Ten temat nie służy też, do uskuteczniania zaczepek i kontynuowania afer.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
18.01.2026, 12:15
w kazdym takim pojedynku sędzia jest potrzebny oczywiscie niestroniczy zglaszam sie ja
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
18.01.2026, 12:56
Sniffiarz97
mysle, ze nie bedzie wcale, bo mozna zauwazyc wyzej zaangazowanie paru uzytkownikow i co juz zrobili z tego tematu - kabaret
mysle, ze nie bedzie wcale, bo mozna zauwazyc wyzej zaangazowanie paru uzytkownikow i co juz zrobili z tego tematu - kabaret
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)