Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
23.07.2025, 15:47
Metyloamina, która chłonie wilgoć tworzy mętny nalot na kryształkach.
W ostatnich sortach niektórych v nawet wtedy kiedy tego nalotu nie ma, to zapach jest.
Ale to wciąż nie jest żaden chlorowy ani klefowy zapach, tylko zapach niewypłukanego do końca rozpuszczalnika.
W ostatnich sortach niektórych v nawet wtedy kiedy tego nalotu nie ma, to zapach jest.
Ale to wciąż nie jest żaden chlorowy ani klefowy zapach, tylko zapach niewypłukanego do końca rozpuszczalnika.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
24.07.2025, 14:41
obojętnie czego niech ten zapach będzie, chlory walą haha
zwł. po przyEbaniu w nochala...
jakim cudem mef dla przykładu "też wali" ale ten zapach jest nawet spoko, a chlorów właśnie bardzo - NIEspoko ... a spływ, to tragedia.
zwł. po przyEbaniu w nochala...jakim cudem mef dla przykładu "też wali" ale ten zapach jest nawet spoko, a chlorów właśnie bardzo - NIEspoko ... a spływ, to tragedia.
27.07.2025, 16:47
Mi tam domestosem nigdy nic nie jebało... Jedynie raz jakimś ciężkim rozpuchem. Ogólnie zapach metaklefa mi bardziej siedzi niż obleśny zapach klefedronu.
06.08.2025, 20:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.08.2025, 20:16 przez Konrad Curze.)
Czy ktoś poleciłby jakieś sprawdzone mixy z 3-CMC (tak żeby wzmocnić stymulację a przy okazji nie wykitować)? Do tego, czy sniff jest optymalną drogą podania, czy lepiej oralnie (ajk w przypadku 4-CMC lub MDMA)? Do tego czy jakoś sensownie łączyłby się z mefedronem lub buszkiem?
Też tak robiłem. Trochę już odpuściłem sobie wertowanie Hyperreala, gdy porównując opinie na temat siły doznać substancji, tudzież jej samego profilu były sprzeczne ze sobą i właściwie nie dało się oddzielić ziaren od plew. Jako, że ostatnio na warsztacie nie było nic nowego / wartego dodatkowego researchu to część mojej wiedzy przerdzewiała, ale powoli sobie odświeżam informacje i zastanawiam się co by tu spróbować od naszych vendorów (którym o wiele bardziej ufam co do tego, że deklarowana sprzedawan substancją jest nią w rzeczywistości a nie tylko na papierze, bo na TG i innych takich to różnie bywa).
Tak z ciekawości, czy masz jakiś wykształcenie / doświadczenie w rzeczach około chemicznych (bazując na tym i wieeeeelu innych postach na forum), czy jesteś samoukiem-badaczem?
(18.01.2025, 05:00)wwojtuss napisał(a): ja swego czasu mialem taki rytutal, ze jak walilem jakiekolwiek stimy, to czytalem o tych konkretnych substancjach na forum/wikipedii/hyperrealu itk xD
Też tak robiłem. Trochę już odpuściłem sobie wertowanie Hyperreala, gdy porównując opinie na temat siły doznać substancji, tudzież jej samego profilu były sprzeczne ze sobą i właściwie nie dało się oddzielić ziaren od plew. Jako, że ostatnio na warsztacie nie było nic nowego / wartego dodatkowego researchu to część mojej wiedzy przerdzewiała, ale powoli sobie odświeżam informacje i zastanawiam się co by tu spróbować od naszych vendorów (którym o wiele bardziej ufam co do tego, że deklarowana sprzedawan substancją jest nią w rzeczywistości a nie tylko na papierze, bo na TG i innych takich to różnie bywa).
(19.07.2025, 18:49)horsii napisał(a): Nie wiem jakie wy tam nuty zapachowe macie w tych cmc roznychale generalnie to ten "klefowy" zapach to nie jest o tyle smrod samej substancji, w sensie cmcka, tylko pozostalosci metyloaminy z syntezy ktora bardzo chlonie wilgoc z otoczenia i w formie chlorowodorku, w kontakcie z wilgocia zaczyna jebac. ew to tez poniekad smrod zwiazany z efektem degradacji czasteczki, jakies tam kuwra produkty dimeryzacji czyli tez skutek wystawienia na wysokie temperatury, wode
Tak z ciekawości, czy masz jakiś wykształcenie / doświadczenie w rzeczach około chemicznych (bazując na tym i wieeeeelu innych postach na forum), czy jesteś samoukiem-badaczem?
06.08.2025, 20:22
Ja miksowałem ze Skittles od High-LifeMarket i fajnie to chodziło 
Jakieś jedno zimne piwko też może być ewentualnie - powoli sączone (ale bez tego też się obejdzie).

Jakieś jedno zimne piwko też może być ewentualnie - powoli sączone (ale bez tego też się obejdzie).
30.12.2025, 13:41
Dobra to jak wasza wiedza jest na takim poziomie to wytłumaczcie mi dlaczego cmc nie można vapowac?
18.01.2026, 12:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.01.2026, 12:13 przez DrakoMalfoy.)
(17.01.2026, 23:00)Fidel napisał(a): Z tą spermą i rybą to mogę potwierdzić a szczocha to jeszcze nie próbowałem więc sie nie wypowiem
Nie chciałem już offtopu robić dla highlife ale przespałem się z Twoją odpowiedzią i chciałbym zadać ci pytanie które się nasunęło co do 3cmc XD
- czy ty próbowałeś spermy?

…A może nie o to chodziło kiedy pisaliśmy o specyficznym zapachu obecnych trójek?
Be objective and honest.
18.01.2026, 12:53
Dobry chlor najlepiej klepie na początku, potem im dalej tym ciężej
, na trójce Maks 3 dni leciałem z czego ostatni dzień już na siłę
, na trójce Maks 3 dni leciałem z czego ostatni dzień już na siłę