Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Reaktywacja Wywiadów
18.01.2026, 19:55
taaak z najcikiem i oczywiscie zeby nie bylo nudno niemoze zabraknac wiadomo kogo , sory kurva ale fajnie i smiesznie by bylo niz te dretwe wywiady
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
18.01.2026, 20:01
Forsik1910
to jest bezsens, to co piszesz
to jest bezsens, to co piszesz
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
JA PIERDOLĘ, nie wierzę, że to piszę - ale się z użytkownkiem powyżej - zgadzam w 100%
Forsik1910 bo ci jebne :* nie prowokuj!!!!!
Forsik1910 bo ci jebne :* nie prowokuj!!!!!
18.01.2026, 23:47
Dobra.
W obliczu nieustannego nakręcania afer, kłótni i niepotrzebnych wtrąceń w wątku, który jak jasno określiłem miał służyć czemuś zupełnie innemu - pozwolę sobie go zamknąć, a dalsze losy skierować w ręce moderatora.
Redakcja nie śpi.
Redakcja wobec jednoznacznego odzewu społeczności generuje nowe pomysły...
Stay alert
W obliczu nieustannego nakręcania afer, kłótni i niepotrzebnych wtrąceń w wątku, który jak jasno określiłem miał służyć czemuś zupełnie innemu - pozwolę sobie go zamknąć, a dalsze losy skierować w ręce moderatora.
Redakcja nie śpi.
Redakcja wobec jednoznacznego odzewu społeczności generuje nowe pomysły...
Stay alert
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę