Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
17.01.2026, 16:01
(16.01.2026, 14:49)Epsiakos napisał(a): To nie wina substancji a uzytkownika zwyczajnie jak juz, to jest stim pamietajcie o tym i slabsze glowy moga zwyczajnie nie dac rady. Mam tego nepa, sasiadowi dalem 2 to oprocz tego ze mowi o duzej wydajnosci to zadnych nie porzadanych sytuacji nie doswiadczyl ktore by odbiegaly od ustawionych norm przy stymulantach.
Przyczyn moze byc wiele, ile tego miales i ile zjadles oraz jakie ramy czasowe beda brane pod uwage
Pomijając to że odnosisz się do czystości towaru to generalnie fajna metoda iluzji i zaprzeczeń. Oczywiście że to wina substancji a nie użytkownika, piszesz tak jakby nepik nie powodował szkód. Jeden będzie miał łeb tak silny że całe życie przećpa a drugi zacznie mieć psychozy, ale pisząc że to wina użytkownika to niezła odklejka XD
17.01.2026, 16:08
Wina użytkownika bo kupił i użytkuje na własną odpowiedzialność, Chyba że ktoś go zmusza. Ja to tak zrozumialem. Generalnie duże dawki NEP schizuja dlatego trzeba na to uważac by nie Przedobrzyc
17.01.2026, 17:41
(17.01.2026, 16:01)yetow napisał(a): Pomijając to że odnosisz się do czystości towaru to generalnie fajna metoda iluzji i zaprzeczeń. Oczywiście że to wina substancji a nie użytkownika, piszesz tak jakby nepik nie powodował szkód. Jeden będzie miał łeb tak silny że całe życie przećpa a drugi zacznie mieć psychozy, ale pisząc że to wina użytkownika to niezła odklejka XD
Skoro ktos ma slaba glowe, i stymulanty rozwalaja mu psyche to nie powinien chyba brac prawda ?
17.01.2026, 18:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2026, 18:08 przez DrakoMalfoy.)
Epsiakos a to nie jest tak że każdy ma taką samą głowę tylko na przestrzeni lat i multum ciągów robisz sobie takie szkody w głowie, że nawet najsłabsze stymulanty cię krzywo klepią? A w późniejszym etapie nawet w trzeźwości masz taki efekt? Np. Psychozy, schizofrenia paranoidalna
A jedyne co ma wpływ na to, to uwarunkowanie genetyczne jeżeli w rodzinie były jakieś choroby psychiczne.
Znam wielu takich w swoim mieście teraz tylko z zakładu do zakładu psychiatrycznego i wyciągają chipy spod skóry
A jedyne co ma wpływ na to, to uwarunkowanie genetyczne jeżeli w rodzinie były jakieś choroby psychiczne.
Znam wielu takich w swoim mieście teraz tylko z zakładu do zakładu psychiatrycznego i wyciągają chipy spod skóry
Be objective and honest.
17.01.2026, 18:14
DrakoMalfoy
wystarczy, ze ktos ma tendencje do lękow z sercem, oddechem itp oraz do atakow paniki (ja), nawet na trzezwo mam tego typu lęki, zaczelo mi sie to gdy zaczalem palic duzo bucha, moja mama tez ma to samo, wiec prawdopodobnie genetycznie to przejalem, a takie ukryte psychiczne choroby gdzies w nas aktywuja sie wiele szybciej przez jakiekolwiek uzywki, u mojej mamy wystapilo to okolo 30 roku zycia, u mnie w wieku 16 lat
na stymulantach latwo wpasc w wir jednej mysli i o taki atak paniki bardzo latwo gdy jestes lękowcem, na euforykach mam tez tego typu mysli, ale nigdy sie nie potyralem, a raz nepa walilem to dostalem takiego ataku paniki, ze karetke wzywalem, przyjechali, zagadali mnie w karetece, odciagneli od tej mysli, uspokoilem sie i pojechali XD
wystarczy, ze ktos ma tendencje do lękow z sercem, oddechem itp oraz do atakow paniki (ja), nawet na trzezwo mam tego typu lęki, zaczelo mi sie to gdy zaczalem palic duzo bucha, moja mama tez ma to samo, wiec prawdopodobnie genetycznie to przejalem, a takie ukryte psychiczne choroby gdzies w nas aktywuja sie wiele szybciej przez jakiekolwiek uzywki, u mojej mamy wystapilo to okolo 30 roku zycia, u mnie w wieku 16 lat
na stymulantach latwo wpasc w wir jednej mysli i o taki atak paniki bardzo latwo gdy jestes lękowcem, na euforykach mam tez tego typu mysli, ale nigdy sie nie potyralem, a raz nepa walilem to dostalem takiego ataku paniki, ze karetke wzywalem, przyjechali, zagadali mnie w karetece, odciagneli od tej mysli, uspokoilem sie i pojechali XD
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
17.01.2026, 21:01
Dyskusja troche schodzi na dalszy plan, mimo ze jest na temat dzialania substancji to jednak odbywa sie ona w dziale opinii i recenzji w dziale u vendora.
Zachecam do dalszej dyskusji ale pod tym adresem - https://dopal.org/showthread.php?tid=166&page=41
Kazdy nastepny post ktory nie bedzie recenzja, badz nie bedzie mial zwiazku z obecnym sortem albo kompletnie off topic itp itd. beda usuwane, posty zwiazane z nepem nie bedace recenzja beda przerzucane do watku o ktorym wspominalem wyzej
Zachecam do dalszej dyskusji ale pod tym adresem - https://dopal.org/showthread.php?tid=166&page=41
Kazdy nastepny post ktory nie bedzie recenzja, badz nie bedzie mial zwiazku z obecnym sortem albo kompletnie off topic itp itd. beda usuwane, posty zwiazane z nepem nie bedace recenzja beda przerzucane do watku o ktorym wspominalem wyzej
20.01.2026, 12:10
Co tu dużo mówić - fenomenalny sprzęt od Escobar w ilości 7g trafił w moje ręce i wystarczył na prawie dwa tygodnie - jest więc wydajny. Dawki jakie zażywałem po lekkim wprawieniu się to około 100mg sniff. Taka dawka starczała na ponad godzinę dobrej stymulacji. Jestem wielkim fanem tego tematu i z pewnością skusze się jeszcze nie raz. Uwielbiam ten clearhead panujący w głowie po zażyciu i skupienie na czynnościach i mega wkrętka w nie. Sporo kreatywnych rzeczy udało mi się zrobić podczas tego lotu, a wszystko to zawdzięczam NEPowi od Pablo.
22.01.2026, 06:34
Witam. Ktoś może miał już przyjemność testować obecny sort .?
Cały czas wysoki poziom odczynnika czy może inny sorcik wleciał?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Miłego dzionka życzę.
Cały czas wysoki poziom odczynnika czy może inny sorcik wleciał?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Miłego dzionka życzę.