Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
17.01.2026, 07:31
też czekam na gołębia z paczką , pozostaje cierpliwość po weekendzie pewnie będzie
...Ujrzałem Boga W Prochach I Się Nawróciłem ... Przy Ruletce Życia Nadal Zimny Sukinsyn ...Dziedzina Melanż , Nie Raz Aż Za Wiele Tak Się Godnie Wyśpię Jak Se Pościele , Zawodowsko Czy Mistrzowsko Nie Ważny Sposób Żyć Beztrosko...
17.01.2026, 08:34
Również czekam za gołąbkiem, w weekend też można do tej 14 dostać kodzik,.kiedyś dostałem. A już myślałem że w piątek będzie
17.01.2026, 09:11
apropo bramki to jak wejdziesz na strone jest napisane jak byk co siedzieje wlasnie ze sa problemy z potwierdzewniem platnosci ja wchodze z telefonu
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
17.01.2026, 10:20
mnie to bardziej irytuje ze jest napisane THC outdoor a wy tu piszecie ze jest to syntentyk ,forsik w imie nauki zrobi co do niego nalezy
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
19.01.2026, 08:45
Moim zdaniem nadal jest to syntetyk. Zamawiane było już po zmianie nazwy. Wygląda i pachnie jak bardzo dobry skun. Jednak ktoś, kto długo pali pozna, że to nie jest prawdziwe thc. Nie jest mega mocne, mi się podoba. Jak zejdzie faza, to nie ma takiej typowej zamuły, jaka występuje po prawdziwym thc. Np. Dzisiaj paliłem z bonga o 5 rano przed pracą, a teraz już czuję się świeżo, jakbym w ogóle wcześniej nie palił. Po normalnym thc czułbym się teraz śpiący i pewnie do końca dnia byłaby zamułka, albo chociaż do momentu, aż bym się zdrzemnął po południu.
Jak dla mnie dobra alternatywa.
Jak dla mnie dobra alternatywa.
19.01.2026, 10:45
Popcorn to to samo co skittles i purple tylko mniejsze topy. Prawdopodobnie to co zostanie na dnie wora.
21.01.2026, 10:45
DanteRivaa kiedy napisałeś? Zwykle baaardzi późna nocą ktoś odpowiada na maile
Be objective and honest.

i jeszcze napisal zeby zapier*alać ![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)