Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
21.01.2026, 11:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.01.2026, 11:08 przez DanteRivaa.)
wcześniej i dzisiaj 0 odp
o termin dotarcia gołębia nawet nie pytam xD
o termin dotarcia gołębia nawet nie pytam xD
21.01.2026, 11:17
Wcześniej - to znaczy? Czasem na odpowiedź trzeba poczekać do nocy. Ale jak już po kontakcie i zamówienie dokonane to gołąb szybko dolatuje.
21.01.2026, 11:20
właściwie to w zeszłym tyg zrobiłem zamówienie otrzymałem email z otrzymaniem orderu i cisza
nie otrzymałem emaila ręcznie pisanego tylko wygenerowany
nie otrzymałem emaila ręcznie pisanego tylko wygenerowany
21.01.2026, 11:22
dzięki 
ok dzieki wielkie za info
chciałem się ich zapytać o mały sampel, ale no cóż. mogłem ostrożniej zrobić zamówienie ( bardziej szczegółowo
), wysłałem więcej a zapomniałem o czymś... ale i tak raczej myślę, że będę zadowolony

ok dzieki wielkie za info

chciałem się ich zapytać o mały sampel, ale no cóż. mogłem ostrożniej zrobić zamówienie ( bardziej szczegółowo
), wysłałem więcej a zapomniałem o czymś... ale i tak raczej myślę, że będę zadowolony
21.01.2026, 11:26
Nie stresuj się. Zauważyłem, że czym mniej się do nich pisze, to wszystko sprawniej idzie. Ja zawsze jak zamawiam, to nawet nie wysyłam im żadnej wiadomości, że taka i taka transakcja jest w toku. Dostaje potwierdzenie zamówienia na maila. Zazwyczaj do kilku dni (max 3 roboczych) od otrzymania owego potwierdzenia wysyłają kod do odbioru.
21.01.2026, 11:35
Do zapytania o sampla jakiejś substancji, to polecam użyć tej notki, którą można wypełnić podczas zamawiania. Kiedyś zapytałem czy dali by radę dorzucić na spróbowanie 0.3g 3mmc i bezproblemowo dało radę.
21.01.2026, 16:56
Pierwszy raz robie tutaj zakupy a w innych sklepach zdarzało się, że kodu nie wysyłali i trzeba było czekać dłużej...
Jak tutaj to wygląda ?
Jak tutaj to wygląda ?
21.01.2026, 17:13
wzgledy bezpieczenstwa im mniej wiesz tym lepiej spisz.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie