Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Wczoraj, 08:02
moge napisac ze kontakt jest i ze ''postaraja'' sie aby transakcje u mnie zamknac w tydzien od zamówienia.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
Wczoraj, 09:35
Miejmy nadzieję że postarają się zamknąć wszystkie zamówienia a nie tylko twoje bo od mojego zamówienia pojutrze będzie 2 tygodnie
Wczoraj, 10:18
bedzie dobrze nie pękaj.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
Wczoraj, 21:56
Kiedy skladaliście zamówienia? U mnie jutro mijają dwa tygodnie i nadal cisza w temacie.
![[Obrazek: be3b087a96ecd3391c18f65eef73c9a9.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/be3b087a96ecd3391c18f65eef73c9a9.jpg)
Tak się prezentuje zamówienie które otrzymałem,
5g Ketaminy, bardzo mi pomaga przy mojej depresji choć to wiadomo, jest bardziej brane narkotycznie ale później po takim tripie jestem w stanie jakieś wnioski z tego wyciągnąć i lepiej się czuję na duchu.
2g NEP , NEPik jest fajny podszedł mi. Jeszcze nie był palony.
1g 4cmc dostałem gratis oraz fiolkę to jest chyba ta Księżniczka z Dubaju.
Pewnie wrzucę później jakieś recenzje ów produktów, teraz napisałem tak tylko z grubsza.
Z worka Ketaminy zostało już zjedzone parę węgorzy i może 2-3 z NEP. Także to co widać nie jest odwzorowaniem dokładnym tego co otrzymałem , było więcej

Po środku jest Ketamina, po lewej NEP, po prawej 4cmc i fiolka pomiędzy.
Tomasz528i też czekałem i otrzymałem, sprawdzaj maila na bieżąco dziś.
52 minut(y) temu
27.stycznia2026 update!!!
Dzisiaj Pan odpisał mi ze moje zamowionko zostalo przeoczone jakims cudem i bedzie wyslane dopiero w tym tygodniu, a wiec zobaczymy czy sie sprawdzi przepowiednia Pana Jackowskiego, bede informowac was na biezaco co sie u mnie dzieje z mojom paczusiom, buziaczki kochani
Dzisiaj Pan odpisał mi ze moje zamowionko zostalo przeoczone jakims cudem i bedzie wyslane dopiero w tym tygodniu, a wiec zobaczymy czy sie sprawdzi przepowiednia Pana Jackowskiego, bede informowac was na biezaco co sie u mnie dzieje z mojom paczusiom, buziaczki kochani
30 minut(y) temu
**** otrzymałem kod, ilościowo zgodnie z zamówieniem, co prawda jeszcze nie badałem, ale nie jestem przekonany co do obecnej formy 4mmc... dam znać później w odpowiednim dziale. Pozdro.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)