Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
26.01.2026, 17:14
Nie powinieniem pisac takich rzeczy z wiadomych wzgledow ale rowniez mam kod,wiec tak dlugo nie bylo jak myslalem ze bedzie.pozdro
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
26.01.2026, 21:49
Supi! Ja tez skladalam zamowionko wtedy kiedy ty i niestety nadal czekam na paczusie i odpowiedz na mejla dzisiaj ponowilam zapytanie i nadal czekam z niecierpliwoscia mam nadzieje ze wpadnie w tym tygodniu platnosc jest ok wzystko przeszlo sprawdzalam jeszcze dzisiaj zeby sie upewnic i jest gites ale order status na stronie mam pending nadal...mejla z potwierdzeniem zamowienia nadal nie otrzymalam... jak cos sie zmieni to dam znac kochani, czy ktos tez tak samo jak ja wyczekuje swojej paczusi? dajcie znac kochani czy nie jestem sama pozderki wariaty
Wczoraj, 00:28
klaudiawolnic
ostatnio tak to wyglada z pakami od hl, z tego co mi wiadomo to najdluzej jedna osoba czekala 2 tygodnie, ale paka finalnie dotarla
ostatnio tak to wyglada z pakami od hl, z tego co mi wiadomo to najdluzej jedna osoba czekala 2 tygodnie, ale paka finalnie dotarla
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
9 godzin(y) temu
Siemka, niedawno zamawiałem NEP, CZAS lotu paki to jakieś około tydzień. Możecie również dostać kodzik w porach wieczornych. Do zamówienia dostałem 3cmc, takze dziękuję. Co do działania tematu to opiszę trochę w innym dziale
2 godzin(y) temu
Odebrane, express taki ze az sie nie spodziewałem. Jak w szwajcarskim zegarku dzień po dniu. Wszystko oczywiście git. Zamówienie co prawda tym razem skromne, ale właśnie niezaleznie czy większe czy mniejsze każdy jest traktowany tak jak leci kolejność zamówień. Pewnie zdarzaja sie jakieś omyłki, ale pamiętam że jak było w zeszłym roku takie opóźnienie spore to za to V wysłał mi prawie 2x tego co zamówiłem także jak zawsze solidna marka.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir