Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie jest Twoje zdanie na temat freakfigtów? 28/01/2026
28.01.2026, 15:39
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
28.01.2026, 16:24
Nie kupowałem w ogóle ppv bo nie chce sponsorować patologii ale znaleźli sposób na mnie robią dużo starć prawdziwych sportowców ostatnio turniej o mercedesa mnie przekonał ze sportowcami :/
Be objective and honest.
28.01.2026, 19:34
Durnota, ale istnieje dzięki temu, że jest na to popyt. Gdyby nikt tego nie chciał oglądać i by nikt nie płacił za oglądanie, to by tego nie było.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.01.2026, 19:59
Nie lubię, a teraz to już w ogóle nie ma sensu, im dłużej to istnieje tym gorzej to wygląda i coraz bardziej sztuczne i naciągane jest przy tym jeszcze i te afery takie też sztuczne i naciągane, ale generalnie nie lubię i nigdy nie lubiłem, od bardzo dawno już nie interesuję się tym i nie oglądam tego. Najlepiej po prostu nie oglądać, nawet nie tylko nie płacić, a nawet nie oglądać, bo właśnie istnieje ta głupota tylko, dlatego że jest na nią popyt. Bez tego by jej nie było.
28.01.2026, 21:58
Mnie za każdym razem boli jak ich dofinansuje hahah musimy założyć jakiś temat oddzielny i nielegalne transmisję sobie rozsyłać
Be objective and honest.
28.01.2026, 23:19
Jako, że borę udział w kilku zawodach rocznie w MMA, uważam, że walki "freak'ów" to coś, co niszczy prawdziwe MMA.
Walki meneli, degeneratów i innych zjebów powinny być wyrzucane na śmietnik newsów sportowych.
Walki meneli, degeneratów i innych zjebów powinny być wyrzucane na śmietnik newsów sportowych.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !