Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
SSRI/SNRI a DYSO
01.02.2026, 18:49
Czy SSRI/SNRI osłabiają fazę? Czy to już po prostu tolerka?
Zauważyłem, że przy pierwszych podchodach do 3hoPcp, 3meoPce latałem sobie po przestworzach, wymiarach, tylko parę razy…..później? Zwykłe otępienie niezależnie od przyjętej dawki. Wiecej? Mniej? Bez różnicy. Zero latania, zero Ceevov, samo otępienie. W międzyczasie lekarz mi podniósł dawkę Wenlafaksyny….
Myślicie że to SSRI/SNRI blokują fazę? Czy już poprostu mam wyprany mózg i nie można polatać ?
Zauważyłem, że przy pierwszych podchodach do 3hoPcp, 3meoPce latałem sobie po przestworzach, wymiarach, tylko parę razy…..później? Zwykłe otępienie niezależnie od przyjętej dawki. Wiecej? Mniej? Bez różnicy. Zero latania, zero Ceevov, samo otępienie. W międzyczasie lekarz mi podniósł dawkę Wenlafaksyny….
Myślicie że to SSRI/SNRI blokują fazę? Czy już poprostu mam wyprany mózg i nie można polatać ?
01.02.2026, 18:57
Ja też brałem wenlafaksyne i nie odczułem takich efektów w sensie zmniejszonych. Może spróbuj jakiś detoks zrobić albo musisz spróbować odstawić te leki i wtedy zrobić próbę ale czy warto? Bo bez powodu pewnie ich nie bierzesz.
Zdrowie chyba ważniejsze niż fazka na dyso.
Zdrowie chyba ważniejsze niż fazka na dyso.
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
01.02.2026, 20:32
Sprawiasz wrażenie jednego z tych gości, którzy we frazę "nie łącz" uwierzą dopiero po odbyciu kilku wizyt na SORze, więc po co Cię umoralniać
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
Tak, SSRI/SNRI zmniejszają i częściowo blokują fazę na dyso, a poza tym jest to dość niebezpieczne połączenie. Albo odstaw te SSRI/SNRI i bierz dyso, albo bierz te SSRI/SNRI i nie bierz dyso, bo i tak Ci nie zadziała na tych lekach, a poza tym to szkodliwe połączenie.