Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po sterydy?
30.01.2026, 21:09
DrakoMalfoy Po hormonie sie nie tyje, wiele osob mysli ,ze po hormonie same miesnie rosna ... ale jesli doda sie do hormonu insuline to wtedy jest kosmos , nie mowiac juz o IGFie
.Przez 5 pierwszych lat bralem hormon 8-10iu dziennie jako dodatek do kulturystyki wtedy lecialo troche innych srodkow i forma byla petarda na brzuchu byla sama skora zero tluszczu przy wadze 120kg , ostatnie 3 lata jade na 5iu + tesć 250mg week bardziej na kontuzje i regeneracje , ja mam 42 lata i waze 116kg aktualnie silownia i 2x w tyg boks, na koniec dodam ,ze pierdolenie o hormonei ,ze rosna organy itp to mit , musialby ktos leciec po 20-30 iu dziennie przez pol zycia to moze i by troche organy sie powiekszyly.
.Przez 5 pierwszych lat bralem hormon 8-10iu dziennie jako dodatek do kulturystyki wtedy lecialo troche innych srodkow i forma byla petarda na brzuchu byla sama skora zero tluszczu przy wadze 120kg , ostatnie 3 lata jade na 5iu + tesć 250mg week bardziej na kontuzje i regeneracje , ja mam 42 lata i waze 116kg aktualnie silownia i 2x w tyg boks, na koniec dodam ,ze pierdolenie o hormonei ,ze rosna organy itp to mit , musialby ktos leciec po 20-30 iu dziennie przez pol zycia to moze i by troche organy sie powiekszyly.
To według ciebie jak lecisz przez tyle lat na 5j, to jak ja chciałbym sobie zapodac 3j dziennie tak poprostu dla zdrowia, tkanki łączne, skóra itp. To jakiekolwiek zmiany strukturalne jak kwadratowa szczęka, rozrosniecie się organów to nic z tych rzeczy się nie wydarzy?( Zakładając że to już do końca żywota 🙄).
Z jakiś dziwnych przyczyn wolę o to pytać na cpunerskim forum zamiast czytać sfd 😅
Z jakiś dziwnych przyczyn wolę o to pytać na cpunerskim forum zamiast czytać sfd 😅
31.01.2026, 11:59
Ja nie wiem czy w ogóle przy takich dawkach odczujesz jakie kolwiek różnice, drugie pytanie skąd masz ten hormon? Czy to under?
Be objective and honest.
31.01.2026, 12:27
Tymoteusz 3j dziennie poprawia skore,cere,regenracje lepsza pompa na treningu i ciezej bedzie Ci sie zalac tluszczem , nie ma opcji zeby Ci szczeke wyjebalo
ogolnie na hormonie trzeba pilnowac poziom IGF , generalnie mowi sie ,ze jesli poziom IGFu bedzie powyzej 600 to wtedy moga sie rozrastac organy ,ale to tez musza minac lata, ale przy dawce 3-5j nie ma opcji na taki poziom, ja przy 10j mialem IGF okolo 500 i to byl idealny poziom , i co to do apteki i underow to walilem 2 lata apteke ktora byla 4x drozsza od underow i jak dla mnie dobry chinczyk nie ustepuje aptece , ja od siebie polecam GH od Endogenic naprawde solidna marka kazda nowa partia puszczona przez nich jest badana.
ogolnie na hormonie trzeba pilnowac poziom IGF , generalnie mowi sie ,ze jesli poziom IGFu bedzie powyzej 600 to wtedy moga sie rozrastac organy ,ale to tez musza minac lata, ale przy dawce 3-5j nie ma opcji na taki poziom, ja przy 10j mialem IGF okolo 500 i to byl idealny poziom , i co to do apteki i underow to walilem 2 lata apteke ktora byla 4x drozsza od underow i jak dla mnie dobry chinczyk nie ustepuje aptece , ja od siebie polecam GH od Endogenic naprawde solidna marka kazda nowa partia puszczona przez nich jest badana.
02.02.2026, 13:49
Palko czyli planujesz odblok? Ostatnio na rynku zauważyłem baaaardzo duży spadek jakości hcg underow a nawet rzadko kto ma. Radziłbym ci może pójść do lekarza i wziąć odblok na receptę wytłumaczyć że byłeś bombie i chcesz się odblokować bo jeżeli chodzi o odblok to tutaj nie ma żartów
Be objective and honest.