Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
31.01.2026, 12:04
Takze jestem juz po wstępnym obadaniu tego Nepa, co do wyglądu to jak widać na zdjęciu, zapachu raczej brak lub jest tak trudno wyczuwalny. Mozna rzecz ze prawie bezwonny

Pierwsze co zrobiłem to przyjąłem uczuleniowke okolo 20mg per klama kiedy po 20 min nic sie nie stalo z moją morda
przeszedlem. Do dawki 50-60mg i tu juz drapniecie poczulem.
Produkt mocny i osoba niedoświadczonym
Zalecam ostroznosc
poniewaz nie jest to metaklefedron z ktorym jak przesadzisz 30 minutek na swiezym powietrzu i wszystko gra.
tu 20-30mg w te czy we wte robi kolosalna roznice.
ps temat dotarl w 1 bryle ale siadlem na nim przez przypadek xDD
![[Obrazek: x.jpg]](https://i.ibb.co/TBvhJkVH/x.jpg)
053be82a4c94320356cbc432a1bc2f14b63881793d1b0f7ea90b7332c37109712e
03.02.2026, 13:21
Dzień dobry,
Nagrodę przekazaną mi otrzymałem, czas realizacji oraz pakowanie oceniam na 5/5
Odnośnie samej substancji nie mam do powiedzenia w zasadzie nic dobrego, jedynym jej plusem jest gigantyczne libido.
Dawki dobrane standardowo, takie same jak od dekady.
Powiedzieć, że obecny sort jest schizogenny to nic nie powiedzieć. To król schiz.
Faza jest bardzo ciężka, depresyjna, mroczna, ciężko się zatrzymać.
Potworne libido działa tak, że można zrobić coś, z czego po wytrzeźwieniu niekoniecznie będzie się zadowolonym
Degradacja neurologiczna osiągnęła tu punkt krytyczny, a sposób w jaki serwowane były mi lęki przed spoleczenstwem wraz z iście olimpijskim poziomem wkurwienia i rozklekotania emocjonalnego niech odzwierciedla wam przykład, gdzie stojąc przy bankomacie by wybrać gotówkę blikiem, chwilowy brak zasięgu był iskrą zapalną do tego by własnym telefonem napierdalać w maszynę do momentu odpalenia się alarmu w niej.
Po powrocie wściekłym do domu, lista ofiar powiększyła się o kuchenkę elektryczną, stół i kilka kuchennych gadżetów a stan amoku w minimalnym stopniu da się odczuć jeszcze dzisiaj, przy czym testy odbyły się w piątek/sobotę.
Zdjęcia tematu nie zamieszczę bo fotki poszły się jebać wraz z telefonem który brał udział w akcji pacyfikacji niesfornego bankomatu, jednak był to jeden duży kamlot wygladajacy jak na fotce powyżej - w sensie to to samo.
Obecnemu sortowi przyznaję dwa punkty,
1pkt za wyjebane turbo dymo ultra libido oraz 1 pkt za wyleczenie mnie z jakiejkolwiek chęci posiadania tego chujostwa w przyszłości
Razem dwa punkty na dziesięć.
Niemniej zastrzegam sobie prawo do dalszych badań różnych chemikaliów analnych i nieanalnych w przyszłości, a wspomnienie jednego spierdolonego odczynnika nie jest w stanie podważyć zaufania i setek pozytywnych doznań jakimi raczył mnie do tej pory Pawełek przez długie lata.
Należy również podjąć dyskusję nt tak drastycznych różnic w działaniu w obrębie jednego odczynika, wszak przed świętami w grudniu zeżarłem 20 gr w dwa dni i nic ale to nic chujowego się nie wydarzyło.
Na szczęście teraz miałem tego tyko 3 gramy i bóg jedyny raczy wiedzieć jak skończyłoby się spotkanie z workiem większym niż 20...
Nagrodę przekazaną mi otrzymałem, czas realizacji oraz pakowanie oceniam na 5/5
Odnośnie samej substancji nie mam do powiedzenia w zasadzie nic dobrego, jedynym jej plusem jest gigantyczne libido.
Dawki dobrane standardowo, takie same jak od dekady.
Powiedzieć, że obecny sort jest schizogenny to nic nie powiedzieć. To król schiz.
Faza jest bardzo ciężka, depresyjna, mroczna, ciężko się zatrzymać.
Potworne libido działa tak, że można zrobić coś, z czego po wytrzeźwieniu niekoniecznie będzie się zadowolonym

Degradacja neurologiczna osiągnęła tu punkt krytyczny, a sposób w jaki serwowane były mi lęki przed spoleczenstwem wraz z iście olimpijskim poziomem wkurwienia i rozklekotania emocjonalnego niech odzwierciedla wam przykład, gdzie stojąc przy bankomacie by wybrać gotówkę blikiem, chwilowy brak zasięgu był iskrą zapalną do tego by własnym telefonem napierdalać w maszynę do momentu odpalenia się alarmu w niej.
Po powrocie wściekłym do domu, lista ofiar powiększyła się o kuchenkę elektryczną, stół i kilka kuchennych gadżetów a stan amoku w minimalnym stopniu da się odczuć jeszcze dzisiaj, przy czym testy odbyły się w piątek/sobotę.
Zdjęcia tematu nie zamieszczę bo fotki poszły się jebać wraz z telefonem który brał udział w akcji pacyfikacji niesfornego bankomatu, jednak był to jeden duży kamlot wygladajacy jak na fotce powyżej - w sensie to to samo.
Obecnemu sortowi przyznaję dwa punkty,
1pkt za wyjebane turbo dymo ultra libido oraz 1 pkt za wyleczenie mnie z jakiejkolwiek chęci posiadania tego chujostwa w przyszłości
Razem dwa punkty na dziesięć.
Niemniej zastrzegam sobie prawo do dalszych badań różnych chemikaliów analnych i nieanalnych w przyszłości, a wspomnienie jednego spierdolonego odczynnika nie jest w stanie podważyć zaufania i setek pozytywnych doznań jakimi raczył mnie do tej pory Pawełek przez długie lata.
Należy również podjąć dyskusję nt tak drastycznych różnic w działaniu w obrębie jednego odczynika, wszak przed świętami w grudniu zeżarłem 20 gr w dwa dni i nic ale to nic chujowego się nie wydarzyło.
Na szczęście teraz miałem tego tyko 3 gramy i bóg jedyny raczy wiedzieć jak skończyłoby się spotkanie z workiem większym niż 20...
123456789 obawiam się że to nie wina NEP a rozjebales sobie psychikę. Mam to samo, nie mogę już nawet słabego stymulanta wziąć bo ciśnienie i puls mi tak napierdala że koniec.
Muszę ratowac się benzo przy braniu stymulantów takich jak NEP.
Wtedy puls mam 80-90 a nie 140 w spoczynku po zajebaniu Lajna.
Gdzieś mam to, że ludzie mówią że nie powinno się mieszać stymulantów z benzo bo ja muszę i już nie mogę bez tego bo odczuwam skutki jak Kot
Pozdrawiam
Muszę ratowac się benzo przy braniu stymulantów takich jak NEP.
Wtedy puls mam 80-90 a nie 140 w spoczynku po zajebaniu Lajna.
Gdzieś mam to, że ludzie mówią że nie powinno się mieszać stymulantów z benzo bo ja muszę i już nie mogę bez tego bo odczuwam skutki jak Kot
Pozdrawiam
03.02.2026, 13:44
Nie mam od czego odpoczywać, bierz dalej to zobaczysz. Polecam przeczytać mój temat jak rozjebalem sobie zdrowie.
Nie życzę Ci tego ale u mnie tak samo się zaczynało.
Nie życzę Ci tego ale u mnie tak samo się zaczynało.
No takiej opinii i to o NEPie, a nie o alfie czy hexie, to się nie spodziewałem i to jeszcze za moją nagrodę. Aż w szoku jestem, że ktoś taką recenzję napisał o NEPie od pablo i to jeszcze kot. Albo ten towar faktycznie taki jest nieudany, albo organizm już nie ten i nie nadaje się już do stimów. No nie wiem może faktycznie u kota psycha albo organizm już styrany na maxa, jak mówi fidel i nie ten co kiedyś już, psycha siadła, nadciśnienie i tak dalej albo coś chemik spartolił.
Proszę mi tu nic nie insynuować i nie snuć teori ze szklanej kuli.
Nie mam żadnego nadciśnienia, depresji czy innego chujostwa które mogłoby mieć wpływ na ćpanie.
Siedzę w tym od dekady, napisałem tu dziesiątki opini i jeśli coś jest dobre to należy to pochwalić a jeśli chujowe to piszę jak jest.
Nie zamierzam nic koloryzować ani w jedną ani w drugą stronę.
Sprawa jest prosta, ten sort to chujnia. Zdarza się i taki.
Ale oczywiście teraz się znajdzie stado wyznawców, którzy będą szukać winy w testerze xd
No bo jak on mógł napisać chujową opinię, no jak to tak nie można przeca xd
I najwięcej będą mieli do powiedzenia ci, co tego sortu nawet na oczy nie widzieli.
Kabaret kurwa.
Dla mnie ten sort to zwyczajny wypadek przy pracy, skutki jakie spowodował znikną za jakiś czas a ja za miesiąc złożę sobie kolejne zamówienie u Pawełka ale teraz już nigdy nepa nie kupię po prostu.
Kiedyś zostałem w ten sam sposób wyleczony z alfy, teraz przyszedł czas na nepa. Proste.
A sam Pawełek nadal pozostaje dla mnie top dostawcą.
Więc z łaski swojej, nie zesrajcie się tam 😎
Nie mam żadnego nadciśnienia, depresji czy innego chujostwa które mogłoby mieć wpływ na ćpanie.
Siedzę w tym od dekady, napisałem tu dziesiątki opini i jeśli coś jest dobre to należy to pochwalić a jeśli chujowe to piszę jak jest.
Nie zamierzam nic koloryzować ani w jedną ani w drugą stronę.
Sprawa jest prosta, ten sort to chujnia. Zdarza się i taki.
Ale oczywiście teraz się znajdzie stado wyznawców, którzy będą szukać winy w testerze xd
No bo jak on mógł napisać chujową opinię, no jak to tak nie można przeca xd
I najwięcej będą mieli do powiedzenia ci, co tego sortu nawet na oczy nie widzieli.
Kabaret kurwa.
Dla mnie ten sort to zwyczajny wypadek przy pracy, skutki jakie spowodował znikną za jakiś czas a ja za miesiąc złożę sobie kolejne zamówienie u Pawełka ale teraz już nigdy nepa nie kupię po prostu.
Kiedyś zostałem w ten sam sposób wyleczony z alfy, teraz przyszedł czas na nepa. Proste.
A sam Pawełek nadal pozostaje dla mnie top dostawcą.
Więc z łaski swojej, nie zesrajcie się tam 😎

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)