Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
03.02.2026, 15:32
123456789 Ale ja ci powiem ze ja ten sort jadlem i naprawde nic nie doswiadczylem takiego
jakos moze 2 tygodnie temu ?
Jezeli ty to waliles w krotkich odstepach od zabawy z hexenem to mamy odpowiedz
zbyt niskie poklady dopaminy powoduja bardzo duze rozdraznienie i pare innych efektow ktorych nie bede tutaj wymienial bo sa one w glownej mierze zalezne od osoby i tego czy jest na ktoryms spektrum
jakos moze 2 tygodnie temu ?Jezeli ty to waliles w krotkich odstepach od zabawy z hexenem to mamy odpowiedz
zbyt niskie poklady dopaminy powoduja bardzo duze rozdraznienie i pare innych efektow ktorych nie bede tutaj wymienial bo sa one w glownej mierze zalezne od osoby i tego czy jest na ktoryms spektrum
03.02.2026, 16:04
Epsiakos
Tu masz kiedy miałem hexa
https://dopal.org/showthread.php?tid=592...#pid148124
Nie wmawiaj mi choroby braku zasobów.
Dopamina regeneruje się błyskawicznie, dwa dni i lecisz dalej.
Jestem w chuj w formie, pracuję, biorę suple.
Żeby zamknąć tą niepotrzebną dyskusję powiem tylko, że opinia jaka by nie była, jest wyłącznie informacją dla innych i dla vendora o jakości danego sortu.
Chcecie to ćpajcie tylko miejcie świadomość o wyjątkowej neurotoksycxnosci obecnego sortu.
Może ktoś ma większe pokłady spokoju odemnie, może komuś to nie będzie przeszkadzać, nie mi to oceniać.
Ja tylko piszę o doznaniach jakie MI towarzyszyły.
Mi to nie pasuje i wyklucza całkowicie dalsze testy tego odczynnika w przyszłości bez względu na to od kogo i jak bardzo dobry on by nie był.
Takie mam zasady, takie mam wewnętrzne mechanizmy bhp.
Tak samo wyleczyla mnie alfa, teraz wyleczył mnie nep.
Jeśli coś takiego zdarzyło się raz to równie dobrze może wydarzyć się w przyszłości a nie chcę takiej sytuacji, że kupię sobie worek dwadzieścia gram + , trafi się taki skurwiel jeszcze raz i wyląduje po tym w Choroszczy albo coś mi się stanie.
Także ze stymulantów pozostaje mi jedynie hexen i mefedron.
Tyle w temacie.
Epsiakos Dead Nightmares
Twierdzicie w zaparte że to wina braku dopaminy.
To w takim razie jak wytłumaczycie TO:
Przed świętami miałem 25 nepa od esco.
W dwa dni wjebałem 20, następnie byłem dwa dni w pracy, po powrocie zjadłem pozostałe 5.
Po wszystkim się wyspałem, uzupełniłem suple, nie było żadnych rewolucji poza zmęczeniem. Żadnego porycia, no nic.
Gdyby wasza teoria o braku dopaminy była trafiona, to po zjedzeniu tamtej piątki powinienem mieć takie bądź zbliżone perypetie jak teraz a tamten zjazd nawet nie otarł się o armagedon jakiego doświadczyłem teraz.
Także swoje sugestie nt dopaminy i jej braku prosze sobie zachować dla siebie bo ni chuja nie ma to przełożenia na rzeczywistość.
25 gram mnie nie zdemolowalo, a robią to 3 gramy więc o czym my tu gadamy XD
Jaka kurwa dopamina.
Ten sort jest jakiś trafiony, robi rzeźnie z mózgu.
Tu masz kiedy miałem hexa
https://dopal.org/showthread.php?tid=592...#pid148124
Nie wmawiaj mi choroby braku zasobów.
Dopamina regeneruje się błyskawicznie, dwa dni i lecisz dalej.
Jestem w chuj w formie, pracuję, biorę suple.
Żeby zamknąć tą niepotrzebną dyskusję powiem tylko, że opinia jaka by nie była, jest wyłącznie informacją dla innych i dla vendora o jakości danego sortu.
Chcecie to ćpajcie tylko miejcie świadomość o wyjątkowej neurotoksycxnosci obecnego sortu.
Może ktoś ma większe pokłady spokoju odemnie, może komuś to nie będzie przeszkadzać, nie mi to oceniać.
Ja tylko piszę o doznaniach jakie MI towarzyszyły.
Mi to nie pasuje i wyklucza całkowicie dalsze testy tego odczynnika w przyszłości bez względu na to od kogo i jak bardzo dobry on by nie był.
Takie mam zasady, takie mam wewnętrzne mechanizmy bhp.
Tak samo wyleczyla mnie alfa, teraz wyleczył mnie nep.
Jeśli coś takiego zdarzyło się raz to równie dobrze może wydarzyć się w przyszłości a nie chcę takiej sytuacji, że kupię sobie worek dwadzieścia gram + , trafi się taki skurwiel jeszcze raz i wyląduje po tym w Choroszczy albo coś mi się stanie.
Także ze stymulantów pozostaje mi jedynie hexen i mefedron.
Tyle w temacie.
Epsiakos Dead Nightmares
Twierdzicie w zaparte że to wina braku dopaminy.
To w takim razie jak wytłumaczycie TO:
Przed świętami miałem 25 nepa od esco.
W dwa dni wjebałem 20, następnie byłem dwa dni w pracy, po powrocie zjadłem pozostałe 5.
Po wszystkim się wyspałem, uzupełniłem suple, nie było żadnych rewolucji poza zmęczeniem. Żadnego porycia, no nic.
Gdyby wasza teoria o braku dopaminy była trafiona, to po zjedzeniu tamtej piątki powinienem mieć takie bądź zbliżone perypetie jak teraz a tamten zjazd nawet nie otarł się o armagedon jakiego doświadczyłem teraz.
Także swoje sugestie nt dopaminy i jej braku prosze sobie zachować dla siebie bo ni chuja nie ma to przełożenia na rzeczywistość.
25 gram mnie nie zdemolowalo, a robią to 3 gramy więc o czym my tu gadamy XD
Jaka kurwa dopamina.
Ten sort jest jakiś trafiony, robi rzeźnie z mózgu.
03.02.2026, 18:18
123456789 Dopamina moj drogi regeneruje sie po dwoch tygodniach u normalnego czlowieka, osoby ze spektrum czy tez neuroatypowe maja ten okres skrocon srednio o polowe give or take.
Odnosnie tego wora Nepa na swieta spiesze z wyjasnieniem, calkiem spore rezerwy dopaminy w organizmie. W przeciwienstwie do euforykow gdzie glowne skrzypce gra serotonina tak naprawde i jest wrecz rzucana garsciami, za kazdym razem inny rozmiar wyrzutu, tak w kwestii dopaminy jest to wszystko robione... Stopniowo.
Mialem tego samego nepa co ty, moj sasiad nie zglaszal nic ponad standard no i ja tez nie zauwazylem niczego takiego, ot zwykly standardowy nep o aromacie pieprzu po rozkruszeniu
Mogles zwyczajnie wyzerowac magazyn, nie zdazyla sie zregenerowac i ot masz odpowiedz.
Ogolnie 2 tygodnie sa potrzebne na "rozpoczecie" regeneracji a ta juz zalezna jest od nas samych, duzo bialka = szybciej
Odnosnie tego wora Nepa na swieta spiesze z wyjasnieniem, calkiem spore rezerwy dopaminy w organizmie. W przeciwienstwie do euforykow gdzie glowne skrzypce gra serotonina tak naprawde i jest wrecz rzucana garsciami, za kazdym razem inny rozmiar wyrzutu, tak w kwestii dopaminy jest to wszystko robione... Stopniowo.
Mialem tego samego nepa co ty, moj sasiad nie zglaszal nic ponad standard no i ja tez nie zauwazylem niczego takiego, ot zwykly standardowy nep o aromacie pieprzu po rozkruszeniu
Mogles zwyczajnie wyzerowac magazyn, nie zdazyla sie zregenerowac i ot masz odpowiedz.
Ogolnie 2 tygodnie sa potrzebne na "rozpoczecie" regeneracji a ta juz zalezna jest od nas samych, duzo bialka = szybciej
03.02.2026, 18:50
(03.02.2026, 15:10)Bortak42 napisał(a): No to sprawa jest prosta, sort jest po prostu chujowy i tyle, a też ja nie insynuowałem tylko fidel jak coś zaczął insynuować. No, czyli sprawa jest wyjaśniona i koniec insynuacji już.
Ja już się nie wtrącam w to , bardziej miałem na myśli napisanie co mi się działo i porównanie że może to byc to.
TO co ustaliiście to już inna bajka dla mnie bo tak jak mówiłem, na mnie zawsze takie skutki były. Pozdro

I nie chciałem zaszkodzić tylko doradzić.
03.02.2026, 19:19
Nie ma stałego czasu na regenerację dopaminy, nie wprowadzaj w błąd, proces zajmuje od kilku dni do nawet kilku miesięcy.
Można wygooglać też jakie procesy znacząco przyspieszają proces tej regeneracji.
Niemniej odbiegamy tym od tematu wątku.
Natomiast twoje czy twojego ziomka odczucia nie wykluczają symptomów jakie towarzyszyły mi.
Obecny sort to neurotoksyczne badziewie, nic, naprawdę nic nie zdemolowało mnie bardziej w ciągu ostatnich dwóch lat jak te trzy, powtarzam TRZY gramy dopka.
Gdzie intensywność badań nie wykracza poza moją normę a ilości spożywane wcześniej były zawsze o wiele, wiele większe nierzadko przekraczające 20 gr w weekend.
Jednak to po TRZECH gramach zarzuca mi się braki w zasobach.
Za chwilę wyjdzie, że to moja wina, ze sort jest neurotoksyczny
Ludzie tu lepiej odemnie znają mój organizm i wiedzą co jem, jak funkcjonuje, jaki prowadzę tryb życia xd
Kabaret.
Dalsza dyskusja nie ma sensu.
Można wygooglać też jakie procesy znacząco przyspieszają proces tej regeneracji.
Natomiast twoje czy twojego ziomka odczucia nie wykluczają symptomów jakie towarzyszyły mi.
Obecny sort to neurotoksyczne badziewie, nic, naprawdę nic nie zdemolowało mnie bardziej w ciągu ostatnich dwóch lat jak te trzy, powtarzam TRZY gramy dopka.
Gdzie intensywność badań nie wykracza poza moją normę a ilości spożywane wcześniej były zawsze o wiele, wiele większe nierzadko przekraczające 20 gr w weekend.

Ludzie tu lepiej odemnie znają mój organizm i wiedzą co jem, jak funkcjonuje, jaki prowadzę tryb życia xd
Kabaret.
Fidel
Nie no może tak być i może być taka rada wartościowa, ale w sumie to nie wiadomo jak było, a jak się jest zajechany to wtedy też inaczej to działa jak normalnie, ale jak masz nadciśnienie to wtedy te stimy na Ciebie też inaczej działają i beznadziejnie i nie ma sensu ich wtedy w ogóle brać i to jest inna sytuacja i u innych ona nie występuje i u o innych to inaczej działa.
Nie no może tak być i może być taka rada wartościowa, ale w sumie to nie wiadomo jak było, a jak się jest zajechany to wtedy też inaczej to działa jak normalnie, ale jak masz nadciśnienie to wtedy te stimy na Ciebie też inaczej działają i beznadziejnie i nie ma sensu ich wtedy w ogóle brać i to jest inna sytuacja i u innych ona nie występuje i u o innych to inaczej działa.
03.02.2026, 20:42
(03.02.2026, 19:19)123456789 napisał(a): Nie ma stałego czasu na regenerację dopaminy, nie wprowadzaj w błąd, proces zajmuje od kilku dni do nawet kilku miesięcy.
Kabaret.
Czas regeneracji układu dopaminergicznego zależy od stopnia jego przeciążenia:
lekkie przebodźcowanie wymaga od kilku dni do tygodnia, podczas gdy regeneracja po nałogach (alkohol, nikotyna, narkotyki) trwa od 3 do nawet 12 tygodni, a czasem dłużej. W procesie odbudowy kluczowe są sen (7-9h), dieta, aktywność fizyczna i unikanie używek.
Ojebanie 20g nepa nie nazwiesz chyba lekkim przebodzcowaniem ?
Kolejna rzecz - neurotoksycznosc stymulantow jest znikoma albo nie istniejaca, bo to sa NDRI. To tak jakbys powiedzial ze SSRI sa neurotoksyczne
(Porowonujac do klefow itp. w dalszym ciagu to narkotyk)
03.02.2026, 22:58
Epsiakos
No NDRI i SSRI i w ogóle inhibitory wychwytu zwrotnego neuroprzekaźników nie są neurotoksyczne, a releasery neuroprzekaźników są neurotoksyczne, ale mu chodzi raczej o zanieczyszczenia sortu i substancji i neurotoksyczność i toksyczność w ogóle spowodowaną nie samą substancją, bo substancja neurotoksyczna nie jest, a zanieczyszczeniami substancji i zepsutą syntezą sortu przez chemika, bo według niego ten sort jest zepsuty i nieudany, chociaż to jego subiektywne odczucia raczej, a nie fakty, ale o to mu chodzi, a nie o samą substancję jako taką.
No NDRI i SSRI i w ogóle inhibitory wychwytu zwrotnego neuroprzekaźników nie są neurotoksyczne, a releasery neuroprzekaźników są neurotoksyczne, ale mu chodzi raczej o zanieczyszczenia sortu i substancji i neurotoksyczność i toksyczność w ogóle spowodowaną nie samą substancją, bo substancja neurotoksyczna nie jest, a zanieczyszczeniami substancji i zepsutą syntezą sortu przez chemika, bo według niego ten sort jest zepsuty i nieudany, chociaż to jego subiektywne odczucia raczej, a nie fakty, ale o to mu chodzi, a nie o samą substancję jako taką.
04.02.2026, 07:13
Epsiakos
Tak, znam zasady działania , przegooglowałem to wzdłuż i wszerz.
Bortak42 wyjaśnił idealnie co miałem na myśli.
Większego syfu rozpierdalającego mózg ciężko szukać, dlatego użyłem określenia neurotoksyczne.
Ja temat uznaję za zakończony, nie chce mi sie dłużej tracić tu czasu, pozdrawiam.
Tak, znam zasady działania , przegooglowałem to wzdłuż i wszerz.
Bortak42 wyjaśnił idealnie co miałem na myśli.
Większego syfu rozpierdalającego mózg ciężko szukać, dlatego użyłem określenia neurotoksyczne.
Ja temat uznaję za zakończony, nie chce mi sie dłużej tracić tu czasu, pozdrawiam.
07.02.2026, 14:04
Zeczywiscie coś z tym nepem jest nie tak strasznie ryje denko i czuje się ponim wybojaly dlamnie lipka niech wruci stary sorcik

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)