Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
01.02.2026, 13:14
Ale tak to właśnie już jest, jak zawsze jest ekspress, a potem będzie ciut dłużej to człowiekowi już odpierdala. Sam się na tym ostatnio złapałem przy zamówieniu u Highlife, nie przyszło mi w piątek to się zacząłem zastanawiać o co chodzi xd ale paczka doszła na następny dzień roboczy, czyli w poniedziałek, więc było git.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.02.2026, 16:43
Pisałem do HL kontakt jest dobry, jak bym miał teraz ocenić to 5/5
Zamówienie takie testowe można powiedzieć zrobiłem sam NEP, zobaczymy jak lata itd. zdam relacje jak doleci.
Zamówienie takie testowe można powiedzieć zrobiłem sam NEP, zobaczymy jak lata itd. zdam relacje jak doleci.
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
03.02.2026, 11:43
Zamawiał ktoś ostatnio 3mmc może I mi napisać parę slow? Bo się waham
Be objective and honest.
08.02.2026, 16:04
słabiutki towarek oj slabiutki 4mmc dostałem w proszku kture było nie aktywne amfetamina ledwo działała strasznie waniala niepolecam zakópuf W tym sklepie tak mam dyslekcje
08.02.2026, 17:07
krzysztoff
Chujowo trafiłeś po prostu.
Amfetaminy dobrej w Polsce jak na lekarstwo i hajlajty też jej nie mają (zresztą cena powinna ci powiedzieć wszystko) a co do mefa to akurat trafiłeś na jakiś próbny sort, vendor komunikował to w odpowiednim dziale.
Cały czas latały bardzo dobre sorty 4mmc od tego sprzedawcy.
Chujowo trafiłeś po prostu.
Amfetaminy dobrej w Polsce jak na lekarstwo i hajlajty też jej nie mają (zresztą cena powinna ci powiedzieć wszystko) a co do mefa to akurat trafiłeś na jakiś próbny sort, vendor komunikował to w odpowiednim dziale.
Cały czas latały bardzo dobre sorty 4mmc od tego sprzedawcy.
08.02.2026, 17:26
morze i tak
morze i tak ja wiek że dobre sorty latało bo zamawiałem a teraz dostalem gowno knura
morze i tak ja wiek że dobre sorty latało bo zamawiałem a teraz dostalem gowno knura
08.02.2026, 20:52
@"123456789" to pisała pani z polskiego? Że nawet nasz dyslektyk o interpunkcji pamiętał?
Be objective and honest.
18.02.2026, 21:10
Na poczatku stycznia mialem od V dwa produkty. NEP'a (drobno zmielony jeszcze przed nowym sortem ktory lata na zdjeciach). + troche 4mmc. Nep, bardzo fajny mozna sobie posiedziec i na czilku popalic. W trakcie przerw mega cisnienia na dozucanie nie doswiadczalem.
4mmc - nie spodziewlem sie cudow, dostalem kilka kamyczkow. Na oko ciezko bylo stwierdzic czy to jakis cmc czy faktycznie mmc. W kazdym razie zjadlem 1g PO na trzy razy i taka fazka raczej przyjemna do posiedzenia, ale jakiegos przytloczenia mefedronowego nie poczuem. Moze jakbym 0.5g zarzucil zostalbym wgnieciony.
Paczke dostalem uwaga - w sobote.
W tym tygodniu tez na drugi dzien od zarejestrowania platnosci w sklepie dostalem kod odbioru. No sorry mowie jak jest, nienawidze zaklamywania rzeczywistosci,
High-LifeMarket Macie w planach jakies konkretne 4mmc? Z tego co wiem(dark net, vendorzy z clearnetu) dysponuja tez 2-mmc ktore uwazam za naprawde zajebisty produkt. No i jakas alfa pls do asortymentu, aphip cokolwiek xD.
4mmc - nie spodziewlem sie cudow, dostalem kilka kamyczkow. Na oko ciezko bylo stwierdzic czy to jakis cmc czy faktycznie mmc. W kazdym razie zjadlem 1g PO na trzy razy i taka fazka raczej przyjemna do posiedzenia, ale jakiegos przytloczenia mefedronowego nie poczuem. Moze jakbym 0.5g zarzucil zostalbym wgnieciony.
Paczke dostalem uwaga - w sobote.
W tym tygodniu tez na drugi dzien od zarejestrowania platnosci w sklepie dostalem kod odbioru. No sorry mowie jak jest, nienawidze zaklamywania rzeczywistosci,
High-LifeMarket Macie w planach jakies konkretne 4mmc? Z tego co wiem(dark net, vendorzy z clearnetu) dysponuja tez 2-mmc ktore uwazam za naprawde zajebisty produkt. No i jakas alfa pls do asortymentu, aphip cokolwiek xD.
Patrz Komu Ufasz

![[Obrazek: Polish-20260208-204519633.jpg]](https://i.ibb.co/67Lnh0KF/Polish-20260208-204519633.jpg)