Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
23.02.2026, 13:02
Strzelam, że dawki hexenu, które brałem wystrzelony w kosmos na tejże substancji kwalifikowałyby się do tego wątku... Niestety, byłem zbyt porobiony aby użerać się z ważeniem ich, ale no były dość duże i dość często brane - czasem kreska, szlug, kreska. Nie było to zbyt rozważne, ale tak czy siak człowiek się dobrze bawił (zapewne moje biedne serce inaczej wspomina te ekscesy).
23.02.2026, 22:48
Metoda kreska szlug kreska była u mnie dość częsta i lubiana na NEP’ie. Polecam i nie polecam jednocześnie
24.02.2026, 00:20
@"123456789"
Wlewałeś Biedeło do dupy zwyrolu?
Zaczynam mieć wątpliwości, kto jest bardziej popierdolony... Ja, czy kot
Wlewałeś Biedeło do dupy zwyrolu?
Zaczynam mieć wątpliwości, kto jest bardziej popierdolony... Ja, czy kot
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
24.02.2026, 08:56
Ciężko mi powiedzieć jakie rekordowe dawki bralem bo nie mam wagi i nie liczę tego ile biore, pamiętam że slomke wsadzilem do samarki z HExen i 2 razy się z calej sily zaciągnąlem, poplakalem się ze "szczęścia" ale ile to bylo to nie wiem
24.02.2026, 10:33
Też tak czyniłem z różnymi stimami - również i z heksem. Generalnie nie polecam, bo można wciągnąć tyle co kot napłakał albo hero dose'a i nie być tego w pełni świadomym.
24.02.2026, 11:33
Mieszanie stimow z substancjami ktore maja dzialanie "spowalniajace" mija sie z celem. Tutaj chcesz przyspieszyc, tutaj spowalniasz i wychodzi na to ze siedzicie normalnie tylko w glowie bardziej nasrane niz zwykle
24.02.2026, 12:56
Akurat buszek jest wyjątkiem od tej reguły - zwłaszcza dobrze się łączy z czwórkowymi dronami - owszem bardziej euforycznymi, ale wciąż stymuljącymi. Co prawda wszystko zależy od kontekstu i celu zażywania, ale nawet tabelka SIN-u wskazuje, że 4-MMC (i analogi) lubią się z ziołem i nie są jakimś niebezpiecznym połączeniem.