Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy wierzysz w duchy? 02/02/2026
04.02.2026, 15:45
Sniffiarz97 ciekawe to jakis stary dom? Może ktoś potrzebuje odprowadzenia na tamten świat
Be objective and honest.
04.02.2026, 15:48
Ze sto lat ma, kupowany po jakiejś babci, ogółem teraz nowoczesny domek, ale stare meble pozostały. Mam pokój w którym wieje chłodem.az ma się ciarki i czuje się tam obserwowany. Moje kott strasznie tam chcą przebywać i się dziwnie zachowują
04.02.2026, 20:13
Z tymi zwierzętami to właśnie przejebane, że mogą wyczuć jakiś obcy byt. Choć nie powiem, zdarzyło się kilka razy, że mój królik w nocy zaczął agresywnie tupać, ale tłumaczyłem sobie, że pewnie usłyszał coś normalnego, czego moje ucho po prostu nie wychwyciło, a co jego przestraszyło xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.02.2026, 21:10
Jezeli duchy istnieja, znaczy ze religia istnieje a to wiaze sie z takim czyms jak - magia, bo przeciez krol Solomon wladal jej arkanami. Magii nie ma z tego co widze
15.02.2026, 22:08
Epsiakos duchy istnieja, jeden mial tu nawet dzial partnerski swego czasu (
)
a tak na powaznie, to moim zdaniem czlowiek musi w cos wierzyc, ale kazdy czlowiek rodzi sie z innymi predyspozycjami wzgledem wiary w cokolwiek, a szeroko pojete otoczenie w jakim sie dorastalo do momentu osiagniecia dojrzalosci emocjonalnej albo czlowieka utwierdza w duchowosci, albo sprowadza ku empirycznosci, a potem duzy wplyw maja juz tylko jakies traumatyczne lub po prostu odciskajace mocne pietno na psychice wydarzenia
ja na ten moment wierze tylko w siebie i kieruje sie empirycznoscia i empiryzmem
) a tak na powaznie, to moim zdaniem czlowiek musi w cos wierzyc, ale kazdy czlowiek rodzi sie z innymi predyspozycjami wzgledem wiary w cokolwiek, a szeroko pojete otoczenie w jakim sie dorastalo do momentu osiagniecia dojrzalosci emocjonalnej albo czlowieka utwierdza w duchowosci, albo sprowadza ku empirycznosci, a potem duzy wplyw maja juz tylko jakies traumatyczne lub po prostu odciskajace mocne pietno na psychice wydarzenia
ja na ten moment wierze tylko w siebie i kieruje sie empirycznoscia i empiryzmem