Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RCGang.shop - Temat główny
17.02.2026, 13:40
Jasne ale daj mi jakieś pół godziny tylko do domu dojdę
o
To ci z grubsza napiszę, a w mojej recenzji będzie już całość i szczegółowo bo teraz nawet jakbym chciał to nie jestem w stanie określić mocy prochu.
Liść podbial.
Zaraz uzupełnie.
Liść podbiał - 50g - 5.50zł
Tu masz sam 100% liść, a jak byś kupił nie 100% liść to [w moim przypadku bylo 1/3 worka 100 gramowego samych łodyg z iwanczuka sklepiu[
Polecam tylko liścia w najniższej cenie, te reszta to gryzie w płuca a szczególnie czstek. Caly stoi tylko wiadro spalilem to nigdy wiecej.
Jak masz budżet to haber bławatek niebieski - najlepszy po podbiale ale drogi.
ADB-Butinaca rób w proporcji 0.5 - tyle każda próbka będzie miała więc:
ADB - 0.5g - na 5g/10g podkładu
jeśli chesz coś na poziomie zioła to max. 15g pokładu.
5F ADB - 0.5g - 20g podkładu to wiadro mnie odcinało.
Więc celuj 30-37g do 42g nawet jeśli chcesz serio lajtowe.
Jako rozpuszczalnika kup Izopropanol z warchem.com
Weź najniejszą buteleczkę 100ml, na każde 0.5g kanna to max 40ml używaj a nawet 30ml i dobrze wymieszaj - choć to chemia i w sloiiku nieważne jak byś to lekko zamieszał to by samo się pokryło, coś jak włożysz papier do szklanki i będzie się po kawałku nasączać.
Jak zamówisz teraz te produkty to do piątku Ci dojdą a być może że akurat w piątek dojdą próbki to wtedy perfekto
Coś jeszcze trzeba na teraz wiedzieć?
to pomogę. 
To feee:![[Obrazek: 20260217-152143.jpg]](https://i.postimg.cc/5yDZrthk/20260217-152143.jpg)
Ja tam wolę lekko dziwne posmak liścia podbiału niż później kaszleć przez trzy miesiące bo tak płuca w dupę dostają przynajmniej moje.
Jak chcesz to spróbuj
Bo nie wiedziałem w sumie żeby ktoś tak mówił jak ja ale ja tam na twoim miejscu nie ryzykował.
(używałem go w minimalnych ilościach co jakiś czas do skrobania butli czy coś takiego)
Nie przez jedno wiadro.
Ale za dużo pierdolenia a ja miałem ci do rzeczy napisać
oTo ci z grubsza napiszę, a w mojej recenzji będzie już całość i szczegółowo bo teraz nawet jakbym chciał to nie jestem w stanie określić mocy prochu.
Liść podbial.
Zaraz uzupełnie.
Liść podbiał - 50g - 5.50zł
Tu masz sam 100% liść, a jak byś kupił nie 100% liść to [w moim przypadku bylo 1/3 worka 100 gramowego samych łodyg z iwanczuka sklepiu[
Polecam tylko liścia w najniższej cenie, te reszta to gryzie w płuca a szczególnie czstek. Caly stoi tylko wiadro spalilem to nigdy wiecej.
Jak masz budżet to haber bławatek niebieski - najlepszy po podbiale ale drogi.
ADB-Butinaca rób w proporcji 0.5 - tyle każda próbka będzie miała więc:
ADB - 0.5g - na 5g/10g podkładu
jeśli chesz coś na poziomie zioła to max. 15g pokładu.
5F ADB - 0.5g - 20g podkładu to wiadro mnie odcinało.
Więc celuj 30-37g do 42g nawet jeśli chcesz serio lajtowe.
Jako rozpuszczalnika kup Izopropanol z warchem.com
Weź najniejszą buteleczkę 100ml, na każde 0.5g kanna to max 40ml używaj a nawet 30ml i dobrze wymieszaj - choć to chemia i w sloiiku nieważne jak byś to lekko zamieszał to by samo się pokryło, coś jak włożysz papier do szklanki i będzie się po kawałku nasączać.
Jak zamówisz teraz te produkty to do piątku Ci dojdą a być może że akurat w piątek dojdą próbki to wtedy perfekto
Coś jeszcze trzeba na teraz wiedzieć?
to pomogę. 
To feee:
![[Obrazek: 20260217-152143.jpg]](https://i.postimg.cc/5yDZrthk/20260217-152143.jpg)
Ja tam wolę lekko dziwne posmak liścia podbiału niż później kaszleć przez trzy miesiące bo tak płuca w dupę dostają przynajmniej moje.
Jak chcesz to spróbuj

Bo nie wiedziałem w sumie żeby ktoś tak mówił jak ja ale ja tam na twoim miejscu nie ryzykował.
(używałem go w minimalnych ilościach co jakiś czas do skrobania butli czy coś takiego)
Nie przez jedno wiadro.
Ale za dużo pierdolenia a ja miałem ci do rzeczy napisać
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
18.02.2026, 17:18
Nie wiemy bo jeszcze nie doszły ale ADB butinaca jest słabsza od 5f.
18.02.2026, 23:13
5 pierwszych próbek zostało wysłanych. Jeśli więcej osób zgłosi się tutaj w ciągu 24 godzin, wyślę wiadomość do odpowiednich osób i wyślę. Wystarczy podać pełny adres, numer telefonu, adres e-mail i poprawny kod pocztowy.
18.02.2026, 23:39
Moja leci pełnym expressem
Dziekuje!
Dziekuje!
19.02.2026, 10:20
Dziwny jakiś ten v napisałem do niego wymienilamy kilka wiadomości pytalal czy te przewoźnik okej pytam o cenę próbek ile mam zapłacić mówi że za darmo żebym podal dane podałem dane i cisza już nie odpisal
Mozesz się do tego odnieść byronik
Mozesz się do tego odnieść byronik
19.02.2026, 10:34
(18.02.2026, 23:13)Byronik napisał(a): 5 pierwszych próbek zostało wysłanych. Jeśli więcej osób zgłosi się tutaj w ciągu 24 godzin, wyślę wiadomość do odpowiednich osób i wyślę. Wystarczy podać pełny adres, numer telefonu, adres e-mail i poprawny kod pocztowy.
Aby zapewnić większe bezpieczeństwo, zdecydowana większość sklepów w Polsce odeszła od stosowania wysyłek na adres domowy wraz z danymi odbiorcy i numerem telefonu.
To była bardzo wygodna forma wysyłek "na adres”, ale w przypadku "zestrzelenia rakiety” była bardzo ryzykowna; ludzie,
którzy ostro imprezują, często nie myślą o tym, aż do niechcianej sytuacji.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !