Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
17.02.2026, 02:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2026, 02:20 przez user5182743.)
Napisałem z 40min temu to 20min temu dostałem odpowiedź konkretną.
pcstyle 6 dni minęło i nic nie piszesz, że nie ma dalej?
No ta, bo doleciał ale już napisać że doleciał to nie trzeba ale jak jest opóźnienie 1 dzień to obowiązek posta
Chyba że się myle. No daj znać może?
Jak by nie doleciało coś to forum by się zacinało od postów, to chyba nie trzeba mówić.
Widocznie nikt nie zdał relacji odbioru i tyle.
A co chcesz wiedzieć? Czy dostaniesz na pickup? Słyszałem, że jakieś problemy z tym są.-poczytaj wyżej.
Czy chciałeś kuriera z odbiorem?
Najbardziej legit info to da Ci vendor tutaj to różnie bywa/ a może się coś zmieniło już.
Pisz maila, tu to się najwyżej zasugerujesz tymi co zamawiali i co pisali ale wiesz że różne przypadki są, więc też nie zapomnij napisać czy wszystko ok
czy nie.
pcstyle 6 dni minęło i nic nie piszesz, że nie ma dalej?
No ta, bo doleciał ale już napisać że doleciał to nie trzeba ale jak jest opóźnienie 1 dzień to obowiązek posta
Chyba że się myle. No daj znać może?
Jak by nie doleciało coś to forum by się zacinało od postów, to chyba nie trzeba mówić.
Widocznie nikt nie zdał relacji odbioru i tyle.
(09.02.2026, 07:43)jimirison1 napisał(a): Siema, orientujecie sie jak to wygląda z gołębiem do naszych spierdolonych sąsiadów na zachodzie?
A co chcesz wiedzieć? Czy dostaniesz na pickup? Słyszałem, że jakieś problemy z tym są.-poczytaj wyżej.
Czy chciałeś kuriera z odbiorem?
Najbardziej legit info to da Ci vendor tutaj to różnie bywa/ a może się coś zmieniło już.
Pisz maila, tu to się najwyżej zasugerujesz tymi co zamawiali i co pisali ale wiesz że różne przypadki są, więc też nie zapomnij napisać czy wszystko ok
czy nie.
17.02.2026, 05:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2026, 05:01 przez user5182743.)
Problem jest właśnie w tym podejściu:
Najlepiej potrafią pisać wtedy, kiedy paczki nie ma.
Jak jest opóźnienie dzień, dwa post leci od razu.
Jak coś nie pasuje to zaraz temat, pytania, kłótnie,
Ale jak 10 razy z rzędu odbierze bez problemu,
jak wszystko lata normalnie,
jak vendor robi robotę, rzuci gratisa
to już ani jednego dobrego słowa nie napisze.
![[Obrazek: pngtree-design-of-red-blood-vessels-and-...431742.png]](https://png.pngtree.com/png-vector/20220919/ourmid/pngtree-design-of-red-blood-vessels-and-human-veins-vector-illustration-on-a-white-background-vector-png-image_25431742.png)
AŻ krew mnie zalewa.
I potem wychodzi fałszywy obraz sytuacji,
bo na forum zostają głównie:
– narzekania,
– pytania „czy lata?”,
– pojedyncze problemy,
a normalne, poprawne odbiory gdzie powinno sie
napisać recenzje jeszcze, no nie trzeba ale cokolwiek.
A jak nie to nie udzielajcie się wcale!
To nie jest żadna recenzja ani miarodajna opinia.
To jest pisanie tylko wtedy, kiedy coś nie pasuje,
a milczenie wtedy, kiedy wszystko działa tak, jak powinno.
I później ktoś nowy wchodzi, czyta 2–3 takie posty
i myśli, że „coś nie lata”,
a prawda jest taka, że lata, tylko ludziom nie chce się pisać,
jak jest OK.
bo działają jednostronnie.
Jakby każdy, kto normalnie odbiera,
napisał choć jedno zdanie „doleciało, wszystko OK”,
to 90% tych tematów by nie istniało ale tego nawet niektórym się nie chce.
Forum to nie jest tablica ogłoszeń problemów tylko.
Albo piszemy uczciwie, i o minusach, i o plusach
albo nie dziwmy się, że nic nie wiemy i do tego niszczymy biznes.
19.02.2026, 15:15
@"Fidel"
Tak masz w dużym stopniu racje, zauważ, że ludzie z mentalnością TIKTOK nie mają tyle cierpliwości,
aby czytać np. 2 strony wstecz, pytają impulsywnie podobnie jak oglądają shorts video.
Tak masz w dużym stopniu racje, zauważ, że ludzie z mentalnością TIKTOK nie mają tyle cierpliwości,
aby czytać np. 2 strony wstecz, pytają impulsywnie podobnie jak oglądają shorts video.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.02.2026, 16:58
Mi sie czasem zdarzy pochwalić od razu jak przyjdzie paka ale zazwyczaj jestem już pochłonięty swoim stanem.
Tylko, że nie zdarzyło mi się nigdy srać ogniem do vendora ani na forum z powodu zniecierpliwienia w trakcie oczekiwania na gołębia.
W zeszłym tygodniu została dla mnie sfinalizowana usługa, której czas realizacji wyniósł standardowo kilka dni.
Wszystko bangla.
Tylko, że nie zdarzyło mi się nigdy srać ogniem do vendora ani na forum z powodu zniecierpliwienia w trakcie oczekiwania na gołębia.
W zeszłym tygodniu została dla mnie sfinalizowana usługa, której czas realizacji wyniósł standardowo kilka dni.
Wszystko bangla.
19.02.2026, 17:31
Rweqerew333
Temat często pochłania plany, zgadzam się, ciśnieniowcom mówimy - NIE.
Zmieniając "temat" testowałeś może 3-MMC od Nich ?
Temat często pochłania plany, zgadzam się, ciśnieniowcom mówimy - NIE.
Zmieniając "temat" testowałeś może 3-MMC od Nich ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.02.2026, 17:54
Tak, dwa razy zasiadałem do tego sprzętu. Jest aktywny, wiec było całkiem dobrze, czilowo i przyjemnie. Chociaż preferuje grube loty na 3-CMC to i tutaj nieźle sę zabawiłem.
21.02.2026, 10:37
No ten kolega co miał problem mógłby się odezwać w temacie. Ja te z czekam już tydzień na gołębia i żadnych wieści.