Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
*nz*-che**.**m
04.12.2025, 00:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2025, 00:04 przez DrakoMalfoy.)
Tak jak piszesz ziom słaba jakość naprawdę ale co jak co wszystko lata i zawsze gratisy akurat cenię tych vemdoroow co sami dają gratisy
Bo jak raz zapytałem o sampla tutaj na forum „ najlepszego” vendora to mi odpisał że mają bardzo dobry temat XD no super ale przy okazji mojego zamówienia chciał ktoś sampla z moich znajomych żeby sprawdzić czy podebrać większą ilość.
Bo jak raz zapytałem o sampla tutaj na forum „ najlepszego” vendora to mi odpisał że mają bardzo dobry temat XD no super ale przy okazji mojego zamówienia chciał ktoś sampla z moich znajomych żeby sprawdzić czy podebrać większą ilość.
Be objective and honest.
04.12.2025, 23:07
Tak, jak vendor daje gratisy to jest to na plus mocno, a to co vendorzy powinni zrozumieć to fakt, że przez dawanie sampli mają więcej do zyskania niż do stracenia, bo dzięki temu ktoś może kupić towar, którego normalnie by nie kupił.
04.12.2025, 23:32
@"JureKiler" To nie musiala byc zla wola vendora. Zazwyczaj towar jest pewnie popakowany w ilosciach z oferty 5,10,20g itd.
A jesli sprzedawca ma odpowiednie zaplecze opinii to nie ma potrzeby tworzenia sobie dodatkowej pracy
A jesli sprzedawca ma odpowiednie zaplecze opinii to nie ma potrzeby tworzenia sobie dodatkowej pracy
27.12.2025, 15:24
En.. i Bolek to chyba jedyne sklepy z tamtego dziadostwa, które są rzetelne i nie kantuja ludzi
27.12.2025, 19:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2025, 19:41 przez Forsik1910.)
Wolalbym dostac dobry towar prima sort bez sampli niz hujnie z milionem innej,słabej hujni.
no za dobrej reklamy mu nie zrobiliscie xd
no za dobrej reklamy mu nie zrobiliscie xd
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
27.12.2025, 19:36
Masz rację przyjacielu, ale jeśli nie miałbym wyboru to zaopatrzyłbym się w którymś z tych dwóch sklepów, Bolka każdy poleca, a enzo wiadomo, renoma budowana przez lata.