Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
*nz*-che**.**m
21.02.2026, 09:51
Bezpieczny, ale temat średnio klepiący. Poznałem ich tylko 15 sortów 3cmc i 4cmc. Średniaki
21.02.2026, 10:50
Te ich cmc kilka rodzajów to w istocie przeważnie jedno i to samo
Ale vendor w porządku i rzetelny

Ale vendor w porządku i rzetelny
21.02.2026, 12:02
Są takie paczki że idą dłużej, ale lepiej zamów coś od naszych partnerskich, jest różnica co do działania. Zamawiałem od nich dobre 2 lata temu, pakowanie i czas był git. Spokojnie, dostaniesz kodzik pewnie w nowym tygodniu
Sniffiarz97
Wszystko git jest. Wysyłka bardzo sprawna, szybka, pakowanie bardzo dobre, obsługa i kontakt bardzo dobre, ale działanie tematu bez szału jakoś, mizerne jakoś takie, a NEP był testowany, eutylon, fake coco i 4-CMC kiedyś przeze mnie.
Wszystko git jest. Wysyłka bardzo sprawna, szybka, pakowanie bardzo dobre, obsługa i kontakt bardzo dobre, ale działanie tematu bez szału jakoś, mizerne jakoś takie, a NEP był testowany, eutylon, fake coco i 4-CMC kiedyś przeze mnie.
Sygnatura
21.02.2026, 16:02
Brałem eutylon od nich równiez jakieś 2-3 lata temu, temat tak dziwnie klepał że nie wiedziałem co po nim robić
21.02.2026, 17:39
(21.02.2026, 12:27)Bortak42 napisał(a): Sniffiarz97
A ile czekałeś na przesyłke? Zamówiona w poniedziałek i do teraz status w realizacji. Kontakt jest ale nie wiem na ile realnie ona dojdzie, a nawet jeśli to czy przed następnym weekendem :/.
21.02.2026, 18:31
3 dni jakoś, było to dawno i ciężko powiedzieć. Pamiętaj że to też rola kuriera aby było szybciej

To normalne? Na drugim forum piszą ze wysylka blyskawiczna...