Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze doświadczenia z deliriantami
22.02.2026, 08:26
Czołem,
czy może jakiś cny Forumowicz próbował jakiś deliriantów i podzieliłby się swoimi przeżyciami? Zastanawia mnie czy trip raporty i inne materiały na temat tej grupy substancji są przesadzone, czy rzeczywiście tripy na nich są aż tak pełne "turbulencji" i nie warte zachodu. Zwłaszcza interesowałyby mnie Wasze doświadczenia na substancjach łatwiej dostępnych / lżejszych (np. benadryl - difenhydramina).
czy może jakiś cny Forumowicz próbował jakiś deliriantów i podzieliłby się swoimi przeżyciami? Zastanawia mnie czy trip raporty i inne materiały na temat tej grupy substancji są przesadzone, czy rzeczywiście tripy na nich są aż tak pełne "turbulencji" i nie warte zachodu. Zwłaszcza interesowałyby mnie Wasze doświadczenia na substancjach łatwiej dostępnych / lżejszych (np. benadryl - difenhydramina).
22.02.2026, 22:05
Jedyny raz jaki miałam styczność ze wspomnianą difenhydraminą, to gdy zażyłam 50mg na sen. Wszystko zaczeło się kręcić jak jakiś wir. Następnie zemdlalam w kuchni. Pragnę dodać, że wcześniej zażyłam 25mg kwetiapiny i parę godzin wcześniej MDPHP i THC
23.02.2026, 03:35
Cóż no to nie był na pewno za dobry pomysł, aby mieszać te wszystkie rzeczy na raz...
Swoją drogą zabawne profilowe.
Swoją drogą zabawne profilowe.
Z deliriantów oprócz difenhydraminy (np. luminastil) są jeszcze dostępne między innymi dimenhydrynat (np. aviomarin) i benzydamina (np. tantum verde i tantum rosa) w aptekach bez recepty i cyklizyna dostępna w aptekach na receptę, ale to chyba nie w Polsce.
Sygnatura
23.02.2026, 12:51
Dzięki za info - w takim razie trzeba będzie rzucić okiem na aviomarin. A sam miałeś jakieś z nimi doświadczenia, czy tylko słyszałeś?
(23.02.2026, 12:51)Konrad Curze napisał(a): Dzięki za info - w takim razie trzeba będzie rzucić okiem na aviomarin. A sam miałeś jakieś z nimi doświadczenia, czy tylko słyszałeś?
Brałem aviomarin, czyli deliriant, ale w małych dawkach i nie na tyle, żeby działał wyraźnie jako deliriant, ale kiedyś może przetestuję w większych, bo w większych działa jako deliriant już wyraźnie, a tak to słyszałem jedynie o deliriantach i czytałem o nich i różne tripraporty o nich. Wiem, że aviomarin też działa jako deliriant. Delirianty wywołują po prostu halucynacje i omamy i mają przy tym bardzo dużo nieprzyjemnych skutków ubocznych i są przy tym chyba mocno toksyczne. Delirianty przede wszystkim wywołują halucynacje i omamy i to jest ich główne działanie. To halucynogeny, które wywołują prawdziwe halucynacje w przeciwieństwie do innych halucynogenów takich jak psychodeliki i dysocjanty.
Sygnatura
23.02.2026, 13:37
Aviomarin jedynie brałem na chorobę lokomocyjną za młodu i no jedynie mnie zmulał (ale rzeczywiście pomagał na trudy dłuższych podróży samochodem). Właśnie ze względu na te zakrzywiające co jest prawdziwe a co fałszywe halucyjnacje kuszą mnie delirianty i potencjalnie z intencją miksowania ich z psychodelikami (po wcześniejszym zrobieniu jakiegoś researchu na temat danego połączenia).