Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Testy na narkotyki
26.02.2026, 18:08
Cześć wszystkim 🙂
Z góry przepraszam, jeśli to nie do końca odpowiedni dział — nie byłem pewien, gdzie najlepiej umieścić ten temat.
Mam pytanie dotyczące natkotestów wykonywanych przez kuratora. Zastanawiam się, jakie dokładnie testy na ślinę są stosowane i jak to wygląda w praktyce. Czy ktoś z Was miał z tym styczność i mógłby podzielić się doświadczeniem?
Będę wdzięczny za wszelkie informacje
Do ilu dni w ślinie taki test wykryje 3cmc,4cmc?
Z góry przepraszam, jeśli to nie do końca odpowiedni dział — nie byłem pewien, gdzie najlepiej umieścić ten temat.
Mam pytanie dotyczące natkotestów wykonywanych przez kuratora. Zastanawiam się, jakie dokładnie testy na ślinę są stosowane i jak to wygląda w praktyce. Czy ktoś z Was miał z tym styczność i mógłby podzielić się doświadczeniem?
Będę wdzięczny za wszelkie informacje
Do ilu dni w ślinie taki test wykryje 3cmc,4cmc?
27.02.2026, 05:23
Ponoć picie sporych ilości soku z cytryny i ewentualne dodanie kwasku cytrynowego do próbki moczu potrafi oszukać testy na drony... Ale nie testowałem tego i nie miałem potrzeby dokładniej badać tematu, ale może być to zawsze jakiś trop dla osób zainteresowanych.
27.02.2026, 15:11
Testy na ślinę wykazują substancje zażyte stosunkowo niedawno w tym przypadku jak napisano powyżej do 48h. W moczu wykrywalność jest dłuższa do 5 dni

![[Obrazek: Screenshot-20260226-195801-Chrome.jpg]](https://i.ibb.co/WWmLLs60/Screenshot-20260226-195801-Chrome.jpg)