Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alkoholizm
27.12.2025, 19:34
nie glupie piwo tylko po piwie mogles odpuscic dalsze chlanie
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
27.12.2025, 19:46
Nie jest to takie proste przyjacielu, meta dalej stoi dwoje drzwi dalej, wiedzieli że wypłacalni to dawali na krechę. Obecnie nie pije i ani myślę. Przynajmniej Mona rodzicielka doszła do siebie i normalnie człowiek sobie żyje na wszystko starcza. A tak to nonstop problem z sianem, kłótnie w rodzinie i chujowe towarzystwo. Odkąd przestaliśmy znaczną część problemów sama się rozwiązała, a "śmieci" się same wyniosły.
28.01.2026, 15:16
(05.12.2022, 21:35)ProducentRC napisał(a): Jebać alkoholizm dla mnie Chyba najgorsze uzależnienie w jakie można popaść, uważajcie i nie nadużywajcie
To fakt można się tak wjebać że po pewnym czasie kurwa nie bd pamiętał w południe co jadłeś na śniadanie,ludzie się bedą z tobą witali bd odpowiadał siemano nie wiedząc kim jest ten gość badz klijentka masakra wątroba rozjebana trzustka rozjebana i jest w chuj ciężko wrócić z powrotem do normalności chyba że dojdzie do marskości to już tylko liczyć czas
28.01.2026, 19:35
Ja już tak rzadko pije alko, że dwie lampki wina potrafią mnie poskładać XDD
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
27.02.2026, 13:08
piję kaj ino wstnę nie uważam siebie za alkusa kilka piw dziennie raz w miesiącu przerwa ;/ trochę mi brakuje przez te 2-3 dni przerwy alko pozdrawiam wiare
27.02.2026, 15:00
Radwa Tataze
nwm czy to jakaś ironia, ale jeżeli nie to mam złe wieści... brzmi to jak książkowy przykład alkoholizmu i to jeszcze na etapie wyparcia uzależnienia, zatem nawet nie da się pracować nad tym nałogiem z takim podejściem. Przerwanie ciągu raz na miesiąc (i to z głodami przynajmniej psychicznymi) nie jest czymś co wskazuje na zdrowe podejście do trunków.
nwm czy to jakaś ironia, ale jeżeli nie to mam złe wieści... brzmi to jak książkowy przykład alkoholizmu i to jeszcze na etapie wyparcia uzależnienia, zatem nawet nie da się pracować nad tym nałogiem z takim podejściem. Przerwanie ciągu raz na miesiąc (i to z głodami przynajmniej psychicznymi) nie jest czymś co wskazuje na zdrowe podejście do trunków.
28.02.2026, 08:13
Ah ten mechanizm wyparcia… Problem? Jaki kurwa problem? Ja nie mam żadnego problemu!
28.02.2026, 08:27
... To wy macie problem i weźcie się ode mnie odpierdolcie. Zdenerowaliście mnie i muszę się tera napić / wciągnąć.
28.02.2026, 20:40
Akurat w tym temacie to nic wam nie doradzę 😂 kocham wódę i nic tego nie zmieni. Jednak jeżeli czujecie że macie z tym problem to na odwyk 😂