Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25
05.11.2025, 19:58
Sniffiarz97
Hospody... ile razy to było "dzisiaj krótko do 2 maks, bo jutro obowiązki wzywają..." po czym człowiek zdaje sobie sprawę, że jest już 5 nad ranem, słońce przebija się przez zasłony i te przeklęte ptaki wręcz nachalnie ćwierkają przypominając o kolejnej za długiej biesiadzie. Do tego utrudniają zaśnięcie a to prowadzi do ponurej akceptacji jechania na stuffie przez kolejny dzień, aby nie rozwalić sobie kompletnie zegara biologicznego.
Hospody... ile razy to było "dzisiaj krótko do 2 maks, bo jutro obowiązki wzywają..." po czym człowiek zdaje sobie sprawę, że jest już 5 nad ranem, słońce przebija się przez zasłony i te przeklęte ptaki wręcz nachalnie ćwierkają przypominając o kolejnej za długiej biesiadzie. Do tego utrudniają zaśnięcie a to prowadzi do ponurej akceptacji jechania na stuffie przez kolejny dzień, aby nie rozwalić sobie kompletnie zegara biologicznego.
02.03.2026, 17:47
Lubię pięknie wieczory jak ,koty miałcza
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
06.03.2026, 10:51
(18.10.2025, 13:31)sagitta napisał(a): jak dla mnie to dobrze że dzień się skraca bo kurwa taka depresyjna na pogoda, że już lepiej jak jest ciemno jak w dupie i nic nie widać.
(06.03.2026, 10:42)sagitta napisał(a): Ciesze się że dzień jest dłuższy, a na dworze nie ma już takiej pizgawicy
ja tesz
prostuj się kurwo
06.03.2026, 14:27
U mnie zbyt rześko na dłuższe spacery w krótkim rękawie, ale rzeczywiście pogoda się poprawia. Aż człowiekowi zaczyna się polepszać nastrój (mimo, że niby wolę siedzieć pociemku).