Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Problem z sniffowaniem
Wczoraj, 17:04
Od jakiegoś czasu mam ten problem, że jak wciągam jakąś substancje to proch leci do gardła/płuc zamiast normalnie po nosie. Mieliście taki problem? Bo nie wiem czy to robię źle albo na tyle zniszczyłam sobie nos, że się tak dzieje
Wczoraj, 17:43
Też tak mam jak już wciągnę co nieco. Z poczatku zawsze nest spoko a im dalej w las tym gorzej ale do przezycia. Nie wiem od czego to zalezy i co z tym robic.
Wczoraj, 18:04
Zacząłbym od nawilżania śluzówki przed wciąganiem, poprawnego zmielenia towaru (czasami, da się za mocno zmielić towar i wtedy też przelatuje prosto do gardła) i próby regeneracji nosa (zapytaj się farmaceuty o jakiś krem / żel na to).
11 godzin(y) temu
Optymalnie byłoby gdyby do płuc nie leciało a osadzało się na śluzówce nosa, ale no ćpanie i potencjalnie suche powietrze robią swoje.
3 godzin(y) temu
Celuj sobie rurką bliżej i bardziej w ściankę niż prosto
czaisz?
tylko jaka jaka karta sieciowa do tego sniffowania najlepsza
czaisz?

tylko jaka jaka karta sieciowa do tego sniffowania najlepsza
1 godzinę temu
Jeśli chodzi o nawilżanie śluzówki to mogę polecić wodę morską u mnie od lat się sprawdza
46 minut(y) temu
A ja odradze xylometazolinu znam z 5-8 osób uzależnionych to bardzo dużo jak na spray do nosa mniej bym wymienił z popularnych substancji. Straszne kyrestwo