Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Martwi Cię, że dzień się skraca, czy lubisz długie wieczory? 23/09/25
06.03.2026, 17:51
Pogoda spoko , ale koło 5 rano , -1 , -2 czas na +
Konrad Curze
Konrad Curze
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
06.03.2026, 18:06
No dopiero mamy początek marca, zatem taka temperatura jest w granicach normy. Jeszcze 1-2 tygodnie i się ociepli na dobre - będzie brane w plenerze.
07.03.2026, 03:17
Mi to się życie skraca a właściwie to bym to przyspieszył nawet bo się człowiek meczy tylko i przykrości rodzinie robi
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
07.03.2026, 08:31
Nie wiem jak do końca interpretować Twój wpis, ale sądzę, że przydałaby Ci się wizyta u psychiatry (w celu dobrania jakiś leków) i solidny detoks od dragów, bo brzmi to co najmniej... niepokojąco.
07.03.2026, 08:40
Ja już jestem tego samego zdania od jakoś 1
1.5 do 2 lat jak się zjebało większość a teraz jest tylko gorzej, do psychiatry chodzę od 3. Bez przerwy+ dokładam sobie benzo bo nic nie dają te leki a się patrzą że kłamie bo niemożliwe a jednak
Byłem na terapii, detoksy co 2-3 miesiące teraz od sierpnia przerwa,
ja już się żegnam na wesoło bo wiem jak jest a nie wszystko napisze bo wstyd po prostu... , jestem zajechany jak bolszewik w 41 i nie raZ mówiłem że Pale kanna żeby spać bo kocham spac i ten stan gdzie nie ma świadomości po prostu jak by nie było niczego... podatków, urzędów...
jeśli chodzi o rady to dziękuję, nie trzeba
po prostu nie będę tak pisał aby nie tłumaczyć będzie prościej
1.5 do 2 lat jak się zjebało większość a teraz jest tylko gorzej, do psychiatry chodzę od 3. Bez przerwy+ dokładam sobie benzo bo nic nie dają te leki a się patrzą że kłamie bo niemożliwe a jednak
Byłem na terapii, detoksy co 2-3 miesiące teraz od sierpnia przerwa,
ja już się żegnam na wesoło bo wiem jak jest a nie wszystko napisze bo wstyd po prostu... , jestem zajechany jak bolszewik w 41 i nie raZ mówiłem że Pale kanna żeby spać bo kocham spac i ten stan gdzie nie ma świadomości po prostu jak by nie było niczego... podatków, urzędów...

jeśli chodzi o rady to dziękuję, nie trzeba
po prostu nie będę tak pisał aby nie tłumaczyć będzie prościej
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
07.03.2026, 10:56
Sorry nie było moją intencją, aby Ciebie peszyć. Cóż jak uważasz, sam nie jestem wzorem zdrowia psychicznego, zatem do pewnego stopnia tego typu spojrzenie na świat jest mi bliskie.