Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy zanosisz opakowania kaucyjne do butelkomatu? 08/03/2026
Wczoraj, 02:38
Czeslawo
Smacznego mikroplastiku i innych bardzo chujowych związków nieobejmowalnych tablicą mendelejewa.
Wiedziałeś o tym, że woda butelkowana nie podlega żadnym normom transportowym i przechowywania jak np mleko?
To gówno stoi i jeździ w najgorszych możliwych warunkach, w naczepach rozgrzanych w pełnym słońcu, w magazynach blaszakach gdzie temperatura jest bliska tej z piekarnika.
A wiesz jakie związki w takich warunkach uwalnia ta butelka?
Tak, dokładnie do tej wody której litry tak ochoczo wypijasz codziennie.
I tak jak jedna butla wypita raz na jakiś czas nie robi, tak chlanie tego syfu regularnie to zdrowiej wyjdzie pić wodę prosto z Wisły xd
Smacznego
Smacznego mikroplastiku i innych bardzo chujowych związków nieobejmowalnych tablicą mendelejewa.
Wiedziałeś o tym, że woda butelkowana nie podlega żadnym normom transportowym i przechowywania jak np mleko?
To gówno stoi i jeździ w najgorszych możliwych warunkach, w naczepach rozgrzanych w pełnym słońcu, w magazynach blaszakach gdzie temperatura jest bliska tej z piekarnika.
A wiesz jakie związki w takich warunkach uwalnia ta butelka?
Tak, dokładnie do tej wody której litry tak ochoczo wypijasz codziennie.
I tak jak jedna butla wypita raz na jakiś czas nie robi, tak chlanie tego syfu regularnie to zdrowiej wyjdzie pić wodę prosto z Wisły xd
Smacznego
W Dino jest ustawiona tylko woda idealnie gdzie w rodzinach szczytu pada słońce
-Wiesz co nie przejmował bym się tymi mikroplastikami jak walisz hexa ciągle od Esco i dopiero wyjebales 1.5g jakieś 60 G kanna od Byronika

Smaczne było?
-Wiesz co nie przejmował bym się tymi mikroplastikami jak walisz hexa ciągle od Esco i dopiero wyjebales 1.5g jakieś 60 G kanna od Byronika

Smaczne było?
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
Wczoraj, 04:14
Aha... Czyli jak wale hexa to jestem już nieśmiertelny i mogę żreć politereftalan etylenu i inny syf do woli?
Czy wpierdalanie hexa daje mi jakieś supermoce i zabezpiecza mnie na kurewsko szkodliwe działanie jakiegoś syfu zrodzonego z ropy naftowej?
Bo wydaje mi się, że skoro już wpierdalam tego hexa, to w pozostałych aspektach powinienem być nieco bardziej wyrozumiały dla swojego ciała i nie zatruwać dodatkowo go bezmyślnie czym popadnie.
Ale nie wiem, może to tylko ja tak mam i żyje w błędzie. Moze się nie znam i jestem zjebem.
Btw, ja kanna nie ruszam, niech inni to gówno sobie palą. A czy było smaczne, to napiszę tam gdzie trzeba.
Czy wpierdalanie hexa daje mi jakieś supermoce i zabezpiecza mnie na kurewsko szkodliwe działanie jakiegoś syfu zrodzonego z ropy naftowej?
Bo wydaje mi się, że skoro już wpierdalam tego hexa, to w pozostałych aspektach powinienem być nieco bardziej wyrozumiały dla swojego ciała i nie zatruwać dodatkowo go bezmyślnie czym popadnie.
Ale nie wiem, może to tylko ja tak mam i żyje w błędzie. Moze się nie znam i jestem zjebem.
Btw, ja kanna nie ruszam, niech inni to gówno sobie palą. A czy było smaczne, to napiszę tam gdzie trzeba.
Wiesz to by człowiek musiial uważać i patrzeć na wszystko i np. robiąc takie srebro do wiadra żeby zapalić chociażby zioła to z 3 razy porządnie wypalić tytoniem a ilu z nas to robi? Bo ja nie
wydawało mi się że zapisywałeś się na próbki i doksiu Cię polecał.
wydawało mi się że zapisywałeś się na próbki i doksiu Cię polecał.
Masz rację, wydawało ci się.
Nie zamierzam się tłumaczyć, to że pobrałem jakieś próbki nie oznacza od razu że osobiście będę je testował xd
A uważać nie trzeba na wszystko , wystarczy tylko na to co się w siebie ładuje
Ignorancja nie uchroni nas przed konsekwencjami złych wyborów.
Nie zamierzam się tłumaczyć, to że pobrałem jakieś próbki nie oznacza od razu że osobiście będę je testował xd
A uważać nie trzeba na wszystko , wystarczy tylko na to co się w siebie ładuje

Ignorancja nie uchroni nas przed konsekwencjami złych wyborów.
Wczoraj, 06:12
Racja a domy blisko jezdni to aż około 60% większe szanse zachorowania na alzheimera przez spaliny i można by wymieniać w cholerę
Ja tam nie będę się woda w plastiku przejmował
Ja tam nie będę się woda w plastiku przejmował
Wczoraj, 07:03
Jak dla mnie to możesz nawet zamieszkać w środku reaktora w czarnobylu.
...bo nawet taka małpa jak ja zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.
Wczoraj, 07:11
Mój bunkier z piecykiem czyt. cyklon B wystarczy
Wczoraj, 08:50
Czemu nie kranówka? W Polsce w większości miejsc jakość wody dostępnej w naszych kranach jest całkiem przyzwoita - praktycznie zawsze pijam takową i nie spotkały mnie jakieś przykre dolegliwości a zdecydowanie lepiej samkuje niż taka butelkowana.
Wczoraj, 11:57
Ja tak samo całe życie kranówa, nawet nie filtruje ani nie gotuje.
A na kaszubach mamy jeszcze w chuj dobrą wodę, ujęcia są dobre.
A na kaszubach mamy jeszcze w chuj dobrą wodę, ujęcia są dobre.
...bo nawet taka małpa jak ja zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.