Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy zanosisz opakowania kaucyjne do butelkomatu? 08/03/2026
8 godzin(y) temu
(Dzisiaj, 02:38)TYTUS napisał(a): Czeslawo
Smacznego mikroplastiku i innych bardzo chujowych związków nieobejmowalnych tablicą mendelejewa.
Wiedziałeś o tym, że woda butelkowana nie podlega żadnym normom transportowym i przechowywania jak np mleko?
To gówno stoi i jeździ w najgorszych możliwych warunkach, w naczepach rozgrzanych w pełnym słońcu, w magazynach blaszakach gdzie temperatura jest bliska tej z piekarnika.
A wiesz jakie związki w takich warunkach uwalnia ta butelka?
Tak, dokładnie do tej wody której litry tak ochoczo wypijasz codziennie.
I tak jak jedna butla wypita raz na jakiś czas nie robi, tak chlanie tego syfu regularnie to zdrowiej wyjdzie pić wodę prosto z Wisły xd
Smacznego
Gościu jesteś nieświadomym akwizytorem lewicowo-ekologicznego za przeproszeniem "pierdolenia”.
Uważasz, że groźniejszy dla zdrowia jest mikroplastik (teoretyczna szkodliwość) w stosunku np. do pałanie receptorów przez 3-Chlorometkatynon?
Chłopie nie mamy o czym rozmawiać, rób co chcesz, noś butelki do butelkomatów, pij kranówkę,
mnie to w ogóle nie interesuje co ty tam sobie robisz i w co wierzysz. Mniej TIKTOK'a.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
7 godzin(y) temu
Masz rację, nie mamy xd
...bo nawet taka małpa jak ja zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.
2 godzin(y) temu
Tylko, że mikroplastik nie jest lewacką propagandą, tylko faktem naukowym. Do tego praktycznie nie da się prowadzić badań na temat ich szkodliwości, bo nie ma grupy kontrolnej. Dosadniej to ujmując - nawet w Twoich jajach znajdzie się trochę tego szajsu.