Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
08.03.2026, 18:44
Przecież meta bardziej szkodliwe od koki jest więc bardziej przypalowa jest meta, wiele osób które ma firmy rodziny itp dzień w dzień wow koks i funkcjonują normalnie , po mecie jak lecisz codziennie to jesteś wrakiem
08.03.2026, 22:58
Miałem na myśli przypałowość ze strony smutnych panów a nie szkodliwość osobistą / społeczną substancji... Chociaż na papierze to powinna być główna miara tego na co psiarnia powinna polować.
16.03.2026, 17:29
Ja uważam że mdphp jest bezpiecznym produktem, ale stuff jest dla sportowców, bo serducho potrafilo męczyć, ja to nazywałem cardio. Fajnie aktywizuje.
olenuitcki..
(08.03.2026, 22:58)Konrad Curze napisał(a): Miałem na myśli przypałowość ze strony smutnych panów a nie szkodliwość osobistą / społeczną substancji... Chociaż na papierze to powinna być główna miara tego na co psiarnia powinna polować.
I tak jak jest jej BRAK to podejrzewam że już więcej jej nie będzie właśnie z tego powodu który napisałeś
A MDPHP śmierdzi gównem , nie idzie tego vapo tragedia fuuuu
Champion
Jeżeli chodzi o szkodliwość to i koka i meta są mocno szkodliwe, bo koka jest mocno kardiotoksyczna o czym wielu nie wie, ale meta jest jeszcze znacznie bardziej szkodliwa od koki tak jak napisałeś, a jeżeli chodzi o przypał u policji to oba są mocno przypałowe, ale z tych dwóch koka jest jeszcze bardziej przypałowa i to dość znacznie i jeszcze znacznie bardziej zwracająca uwagę policji niż meta, dlatego meta to już max tego co może być sprzedawane i dostępne na clearnecie.
Jeżeli chodzi o szkodliwość to i koka i meta są mocno szkodliwe, bo koka jest mocno kardiotoksyczna o czym wielu nie wie, ale meta jest jeszcze znacznie bardziej szkodliwa od koki tak jak napisałeś, a jeżeli chodzi o przypał u policji to oba są mocno przypałowe, ale z tych dwóch koka jest jeszcze bardziej przypałowa i to dość znacznie i jeszcze znacznie bardziej zwracająca uwagę policji niż meta, dlatego meta to już max tego co może być sprzedawane i dostępne na clearnecie.
Sygnatura
17.03.2026, 06:12
Epsiakos przy pierwszej stycznosci z MDPHP, wlasnie z tym smierdzacym sortem o ktorym mowisz, to zaczalem okreslac te substancje "sperma szatana" xD
ogolnie to cos mi sie ujebalo w glowie i myslalem, ze Escobar w 2022 mial tez tego smierdziucha, ale jak poszperalem w watku MDPHP, to okazalo sie ze bylo bezwonne i mialo brudno-biala barwe
a wracajac do tematu watku, kierujac sie pragmatyzmem, to w asortymencie widzialbym mdma w krysztale i powrot ketaminy, bo w sumie tylko tych pozycji z "klasycznych" substancji psychoaktywnych brakuje w moim odczuciu
ogolnie to cos mi sie ujebalo w glowie i myslalem, ze Escobar w 2022 mial tez tego smierdziucha, ale jak poszperalem w watku MDPHP, to okazalo sie ze bylo bezwonne i mialo brudno-biala barwe
a wracajac do tematu watku, kierujac sie pragmatyzmem, to w asortymencie widzialbym mdma w krysztale i powrot ketaminy, bo w sumie tylko tych pozycji z "klasycznych" substancji psychoaktywnych brakuje w moim odczuciu
17.03.2026, 10:21
(16.03.2026, 21:12)Epsiakos napisał(a):Infernopobierales obecny sort ze tak mowisz ? Ja pamietam ze owszem jebalo gownem, ale to od ducha a nie od pabla. Zreszta te od ducha nawet kolorem to przypominalo
Tak dokładnie chodzi mi o to od ducha przepraszam, że tu napisałem u Escobara pomyliłem z wątkiem ogólnym o MDPHP