Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
6 godzin(y) temu
(16.03.2026, 22:02)Rweqerew333 napisał(a): MDMA tylko oral. Nie ma sensu nawet kminić sniffa. Ja tą emke od HL brałem według tego co piszą tutaj https://m.psychonautwiki.org/wiki/MDMA - masz tam tabelę z dawkowaniem
U mnie to było 120mg i grzało nieźe pomimo kilkudniowego ciągu na mefie, który to poprzedzał.
Ile to 120mg ile wziąłeś i skąd mefke obawiam się przedawkowania
Nikodem247 coś Ty jakiego przedawkowania 120mg to jakoś mniej niż połowa piguły które mają po 300mg. Odmierzasz sobie na wadze.
Mefke 4mmc masz u Hajlajfa tak samo jak MDMA
Odpowiadając Tobie jeszcze 1g to 1000mg więc 100mg to 1/10-1g

Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
4 godzin(y) temu
( 4 godzin(y) temu)Inferno napisał(a): Nikodem247 coś Ty jakiego przedawkowania 120mg to jakoś mniej niż połowa piguły które mają po 300mg. Odmierzasz sobie na wadze.
ile mogę przyjać MDMA na jednym ciągu kilku dniowym waże 60kg
3 godzin(y) temu
Nikodem247
Nie ma jakiejś konkretnej dawki, w pewnym momencie po prostu przestanie działać.
Wszystko zależy w jakim stanie masz receptory i zasoby serotoninowe.
Nie ma jakiejś konkretnej dawki, w pewnym momencie po prostu przestanie działać.
Wszystko zależy w jakim stanie masz receptory i zasoby serotoninowe.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
53 minut(y) temu
Po zamówieniu opłaceniu według instrukcji vendora przez strone konktatu od 3 dni zero
potrzebuje pomocy z zamówieniem
napisz ktoś obeznany na priv wymienimy kilka zdań
potrzebuje pomocy z zamówieniem
napisz ktoś obeznany na priv wymienimy kilka zdań
Nikodem247 ja Teraz nie mogę ale jak napiszesz mi na PW o co chodzi to bardzo chętnie Ci pomogę. Odpisze Ci tak do godzinki czasu.
Nie będę już tu pisał szczegółów skoro wolisz wymienić PW, nie wszystko też tutaj można pisać ze względu na BHP.
Napisz za około 5minut muszę tylko wejść odblokować prywatne wiadomości bo zablokowałem je jakiś czas temu prawdopodobnie. Czekam na wiadomość od Ciebie.
Już odblokowane, możesz pisac
Nie będę już tu pisał szczegółów skoro wolisz wymienić PW, nie wszystko też tutaj można pisać ze względu na BHP.
Napisz za około 5minut muszę tylko wejść odblokować prywatne wiadomości bo zablokowałem je jakiś czas temu prawdopodobnie. Czekam na wiadomość od Ciebie.
40 minut(y) temu
( 50 minut(y) temu)Inferno napisał(a): Nikodem247 ja Teraz nie mogę ale jak napiszesz mi na PW o co chodzi to bardzo chętnie Ci pomogę. Odpisze Ci tak do godzinki czasu.Nie mam uprawnień napisz pierwszy
Nie jest to spowodowane tym że nie masz uprawnień a dlatego że masz wyłączony system prywatnych wiadomości tak jak ja miałem
Próbując wysłać do Ciebie PW, wyskakuje
https://dopal.org/usercp.php?action=options
Wejdź tutaj to są opcje Twojego profilu
I licząc puste pole od góry które można zaznaczyć ptaszkiem jest to 4 opcja
"Dostarczaj prywatne wiadomości od innych użytkowników."
Zaznacz i zapisz zmiany i napisz
EDIT: To może być też spowodowane rangą którą masz i ilością postow, zaraz sprawdzę jaka jest ilość do wysylania PW ale zobacz też te opcje na wszelki
Możesz bezpośrednio pisać do mnie na email chyba będzie prościej
To mój e-mail.
Próbując wysłać do Ciebie PW, wyskakuje
Cytat:Użytkownik Nikodem247, do którego chcesz wysłać PW, ma wyłączony system prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać wysłana.
https://dopal.org/usercp.php?action=options
Wejdź tutaj to są opcje Twojego profilu
I licząc puste pole od góry które można zaznaczyć ptaszkiem jest to 4 opcja
"Dostarczaj prywatne wiadomości od innych użytkowników."
Zaznacz i zapisz zmiany i napisz

EDIT: To może być też spowodowane rangą którą masz i ilością postow, zaraz sprawdzę jaka jest ilość do wysylania PW ale zobacz też te opcje na wszelki
Możesz bezpośrednio pisać do mnie na email chyba będzie prościej
Cytat:infus@internet.ru
To mój e-mail.