Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
19.03.2026, 17:06
(27.01.2026, 22:17)Guralesko napisał(a): Witam jak działac z 4cmc na początek? Można na spokojnie z połówe przed robotą zarzucić ?
Ja zajebałem kiedyś 0.7 w bombie to przed robota z samochodu wypadłem kierownik kazał mi iść do domu ja mowie kurwa przecież ja nie wstanę jak iść chopie
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
19.03.2026, 22:04
(19.03.2026, 15:02)sagitta napisał(a): jak 4CMC sprawdza się do wykonywania zadań, aktywności fizycznej?
Ty naprawdę zadajesz to pytanie?

jakich zadań ... jak jesteś UYEBANA po pachy towarem ... jedyne zadanie o jakimk myślisz... to usiaść
aktywnośc fizyczna? jak dupniez mało.,.. to najwyżej się w coś wkręcisz, jak za dużo... to siedzisz...
no raczej po tym nie poszła bym "biegać"
udanych maratonuFF
haha
20.03.2026, 10:47
dzięki za wyjaśnienie
myślałam ostatnio nad zakupem ale ten profil działania nie jest dla mnie
myślałam ostatnio nad zakupem ale ten profil działania nie jest dla mnie
Wczoraj, 08:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 08:47 przez DrakoMalfoy.)
Właśnie widzicie to zależy od człowieka bo na mnie 4cmc działa tak że ja dostaje chęci do działania i energii kiedyś po 8 godzin na bramkach 4cmc waliłem cały czas
a mój kolega nichuja tylko by się ujebal i siedział
No i po 4cmc nie mam jakichś schiz i krzywych faz jak po 3cmc mogę meic
a mój kolega nichuja tylko by się ujebal i siedziałNo i po 4cmc nie mam jakichś schiz i krzywych faz jak po 3cmc mogę meic
Be objective and honest.
Wczoraj, 17:08
4cmc ma za duzo euforii,zabawa tym jest dobra pierwsze dwie-trzy wrzutki wg mnie
Wczoraj, 23:06
o gustach sie nie dyskutuje, ale ja 4cmc nienawidze tak samo jak kannabinoidow zadnych, raz w roku zjem zeby przypomniec sobie czemu ich nie jem
ostro chlory mi sie przejadly i 4mmc to najcudowniejszy keton wg mnie od 2-3 lat
ostro chlory mi sie przejadly i 4mmc to najcudowniejszy keton wg mnie od 2-3 lat
Wczoraj, 23:29
Ja już wiem po tym jak spróbowałem ze nigdy w życiu już się nie skuszę na żadne stymulanty totalnie nie moja bajka i krzywa faza od początku
Be objective and honest.
Wczoraj, 23:53
(19.03.2026, 15:02)sagitta napisał(a): jak 4CMC sprawdza się do wykonywania zadań, aktywności fizycznej?
zależy. Ja długo pracowałem na 4cmc i dopóki trzymałem się zadań i dawkowania to było ok. Jednak wystarczy lekka przeginka, jedno podanie za duzo, za dobrą bajerka i jest lipa. Nie da się pracować 😄