Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki portfel BTC ?
21.03.2026, 23:47
na portfelu trzymasz i robisz transakcje,na gieldzie dodatkowo mozesz kupic i sprzedac swoje srodki
Wczoraj, 11:46
Swojego czasu korzystalem z exodusa. Generowalem portfel per transakcja. Zabrali mozliwosc robienia swapowch na XMR i chyba w ogole nie ma XMR juz Exodusie. W ramach alternatywy przesiadlem sie na Atomic Wallet i subiektywnie oceniam spoko. UX jest ok, swap z BTC na XMR jest szybki i bardzo tani. Jesli sa jakies przeciwskazania aby z niego korzystac dajcie znac.
Patrz Komu Ufasz
Wczoraj, 11:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 11:50 przez DrakoMalfoy.)
Właśnie gdzie najlepiej kupić xmr i wysłać? Bo u jednego pana na cebuli się tak płaci
Bo całe życie działam tylko z btc
Bo całe życie działam tylko z btc
Be objective and honest.
Wczoraj, 12:01
DrakoMalfoy , moze w DN sie nie baw dla wlasnego bezpieczenstwa jak nie ogarniasz tych rzeczy
- safety first. Sa strony gdzie mozesz wykonac swap ale musisz miec jakis wallet XMR wiec jak nie masz to musisz zalozyc aby odebrac srodki po swapie. Sa duze wallety takie jak exodus czy atomic ktore obsluguja wiele monet i mozesz robic swap juz w samej aplikacji portfela. Akurat w Exodusie nie zrobisz juz swapa na XMR. W Atomicu taka opcja jest.
kej9 wysylales mi kiedys jakas stronke ktora polecales na swapy do xmr - jak dalej polecasz to pomoz koledze wyzej.
- safety first. Sa strony gdzie mozesz wykonac swap ale musisz miec jakis wallet XMR wiec jak nie masz to musisz zalozyc aby odebrac srodki po swapie. Sa duze wallety takie jak exodus czy atomic ktore obsluguja wiele monet i mozesz robic swap juz w samej aplikacji portfela. Akurat w Exodusie nie zrobisz juz swapa na XMR. W Atomicu taka opcja jest.kej9 wysylales mi kiedys jakas stronke ktora polecales na swapy do xmr - jak dalej polecasz to pomoz koledze wyzej.
Patrz Komu Ufasz
Revolut.
od 2013r 4coins na swoje dane. Ja nie handluje - 0 problemów.
Czasami dzielnicowy jebnie żartem żeby ograniczyć bo chudo wygladam jak wpadnie pod sklep spisać, mandatow nie pisza nawet. Policja to tez ludzie.
Wiadomo ze mozesz trafic ale ja mowie na swoim przypadku.
A będziesz latał jak glupi i sie wcale nie krył to choćbyś w szopie mieszkał prędzej czy później dojadą, to nie czasy bez gps.
od 2013r 4coins na swoje dane. Ja nie handluje - 0 problemów.
Czasami dzielnicowy jebnie żartem żeby ograniczyć bo chudo wygladam jak wpadnie pod sklep spisać, mandatow nie pisza nawet. Policja to tez ludzie.
Wiadomo ze mozesz trafic ale ja mowie na swoim przypadku.
A będziesz latał jak glupi i sie wcale nie krył to choćbyś w szopie mieszkał prędzej czy później dojadą, to nie czasy bez gps.
![[Obrazek: inferno-logo-png.png]](https://www.infernopizza.hu/wp-content/uploads/2023/04/inferno-logo-png.png)

ktora zreszta juz polecales