Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC
31.08.2022, 17:09
31.08.2022, 17:23
Jak byś porównał to 3cmc do 3 cmc Pablo ewentualnie jak kiedyś było jeszcze 3cmc bandit?
ProducentRC jeśli to ten sam sort, co wcześniej, to Prima Sort, pod warunkiem, że w zamrażarce nie trzymasz na - 20 kilka dni (nie wiem czy to ma związek, ale raz tak zrobiłem i ten jeden raz akurat lekko schizogenna była ta trójka, jakaś taka niepełna fazka horsii coś powiesz czy to może mieć związek? ). W porównaniu do Pabla, to u Pabla większe libido na bank, a tak to na tym samym poziomie aktywności bym ocenił.
31.08.2022, 17:33
Przetrzymuje się najlepiej zamknięte hermetycznie, jeżeli sort jest suchy oczywiście i wtedy najlepiej w temperaturze 2-4 stopnie Celsjusza bez dostępu do światła jakiegokolwiek
01.09.2022, 08:14
Ok. Ćpunskie L4 wzięte. Będzie badane. 😄
Zaznaczam, że możliwe, że zajrzę na forum, dlatego bardzo bym prosił nie drażnić Bogini Sexu i Biznesu! XD
To znaczy... Jeśli seksem można nazwać wielogodzinne oglądanie PH na chlorach... A biznesem coraz większe zadłużanie się, to kurwa...
JESTEM GRACZEM
😋 Detox 3 tygodnie (cmc, alfa) , raz czy dwa wzięte 2mg klonazepamu, obiekt badań 5,5g substancji, zdam relacje po powrocie.
.
No cóż. Pozdrawiam i dużo uśmiechu 😁
Jak to nawinął najwiekszy ćpun na polskiej scenie rapowiej Mezo/Lajner:
“ważne, że potrafisz widzieć dobro
Ważne, że dostrzegasz jego ogrom
To krztałtuje Twój światopogląd...
CZŁOWIEK TO MUSI WEJŚĆ W KRWIOOBIEG! XD
Zaznaczam, że możliwe, że zajrzę na forum, dlatego bardzo bym prosił nie drażnić Bogini Sexu i Biznesu! XD
To znaczy... Jeśli seksem można nazwać wielogodzinne oglądanie PH na chlorach... A biznesem coraz większe zadłużanie się, to kurwa...
JESTEM GRACZEM
😋 Detox 3 tygodnie (cmc, alfa) , raz czy dwa wzięte 2mg klonazepamu, obiekt badań 5,5g substancji, zdam relacje po powrocie.
.
No cóż. Pozdrawiam i dużo uśmiechu 😁
Jak to nawinął najwiekszy ćpun na polskiej scenie rapowiej Mezo/Lajner:
“ważne, że potrafisz widzieć dobro
Ważne, że dostrzegasz jego ogrom
To krztałtuje Twój światopogląd...
CZŁOWIEK TO MUSI WEJŚĆ W KRWIOOBIEG! XD
02.09.2022, 04:13
Słabo.
Ogólnie zrobiłem z 2-3g i powiem szczerze, że to nie jest ta trójka którą miałem jeszcze z 2 miesiące temu.
(wówczas 7g robiłem dwa dni bodajże i nie czułem się po tej 7g tak chujowo, jak teraz po 2g. Klona zarzuciłem aż, bo mnie trzęsło, serce też daje się we znaki)
Ogólnie zrobiłem z 2-3g i powiem szczerze, że to nie jest ta trójka którą miałem jeszcze z 2 miesiące temu.
(wówczas 7g robiłem dwa dni bodajże i nie czułem się po tej 7g tak chujowo, jak teraz po 2g. Klona zarzuciłem aż, bo mnie trzęsło, serce też daje się we znaki)
04.11.2022, 22:48
Raczej srednia z przewagą na minus ta trójka pablo ma zdecydowane lepsza i lepszy kontakt i lepszy czas dostawy