Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
Wczoraj, 19:40
daniel776
Wszystko zależy od dawki - mniejsze dawki są pobudzające i lekko euforyczne, większe zmniejszają zdolności motoryczne i są dysocjacyjne - oczywiście mam na myśli rekreacyjne zastosowanie. Jako lek rzeczywiście łagodzi zaburzenia lękowe, ale z mojego doświadczenia nie warto, bo silnie uzależnia.
Wszystko zależy od dawki - mniejsze dawki są pobudzające i lekko euforyczne, większe zmniejszają zdolności motoryczne i są dysocjacyjne - oczywiście mam na myśli rekreacyjne zastosowanie. Jako lek rzeczywiście łagodzi zaburzenia lękowe, ale z mojego doświadczenia nie warto, bo silnie uzależnia.
2 godzin(y) temu
(Wczoraj, 19:40)Konrad Curze napisał(a): ale z mojego doświadczenia nie warto, bo silnie uzależnia
Fakt, uzależnienia silnie i nie należy w tej kwestii słuchać lekarzy, którzy twierdzą, że każdy lek psychotropowy uzależnienia śmiertelnie, benzo to gówno i Cię zabije, a Pregabalina wow i w ogóle najlepsza na świecie, bo jeszcze nie zostala zaklasyfikowana jako psychotrop XD
ALE
Z perspektywy osoby, która dochodziła do dawek rzędu 2,5g/d i korzystając z wiedzy ogólnodostępnej, którą w jej temacie nabyłem, mogę powiedzieć
-
Pregabalina odstawiana nawet z dawek 1g+/d i nawet na Cold Turkey nie zrobi Ci krzywdy.
Objawy odstawienne fakt, są wstrętne, ale trwają śmiesznie krótko.
Ja zazwyczaj zaczynam od 450mg/d, w ciągu 2 miesięcy dochodzę do 1g/d i odstawiam na tydzień.
Objawy odstawienne trwają 3-4 dni, a w ciągu tygodnia następuje pełna regeneracja tolerancji. (U niektórych może trwać to nieco dłużej, ale raczej niewiele).
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that