Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
Wczoraj, 23:59
Testowałem, ale po prostu nie jest to warte zużycia towaru - na bomby lepiej sprawdzają się wszelkie MMC i 4-CMC, ale jest to finalnie kwestia gustu - warto próować.
Dzisiaj, 01:21
Wiadomo że bomby z 3 i 4mmc to poezja ale jak miałem tylko 3 cmc to próbowałem nohal i bomba i bomba raz że trzymała 3 razy dłużej albo nawet 4 to była w. Ogóle inna faza taka bardziej euforyczna(kozacka)
Be objective and honest.
7 godzin(y) temu
(Dzisiaj, 01:21)DrakoMalfoy napisał(a): Wiadomo że bomby z 3 i 4mmc to poezja ale jak miałem tylko 3 cmc to próbowałem nohal i bomba i bomba raz że trzymała 3 razy dłużej albo nawet 4 to była w. Ogóle inna faza taka bardziej euforyczna(kozacka)
Była bardziej euforyczna, bo wyciskałeś z 3CMC serotoninę, której tam prawie nie ma waląc absurdalnie duże ilości i gwałcąc sobie narządy.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
5 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 5 godzin(y) temu przez DrakoMalfoy.)
Narządy gwałcisz sobie wszystkim co masz tu dostępne, a dawki 400-500mg w porównaniu do ludzi jak czytam ze wala grama na strzała to jest raczej nic
Be objective and honest.
5 godzin(y) temu
Nie zmienia to faktu, że jesteś idiotą, bo walisz 3cmc oral, pozdrawiam i smacznej trójeczki.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
4 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 4 godzin(y) temu przez DrakoMalfoy.)
Sklej dziurę tam, wale tak i tak 
Po prostu jak czuję że za bardzo mnie stymuluje przez podanie nosem to wale bombe i wtedy zajebiście się równa, polecam

Po prostu jak czuję że za bardzo mnie stymuluje przez podanie nosem to wale bombe i wtedy zajebiście się równa, polecam
Be objective and honest.
kurde. może warto napisać do producenta bupropionu, że muszą walić to ludzie sniffem, bo tam nie ma serotoniny i marnują towar. A ja się dziwię ludziom, że stąd odchodzą, bo poziom tu poleciał na łeb na szyję.
mam takie pytanie - skąd Wy te głupoty bierzecie ?
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez Dead Nightmares.)
Lukas1985
ja juz kiedys tlumaczylem, ze to wszystko zalezy od biodostepnosci danej substancji, ale tu panuje zasada, ze serotonine wywala tylko przez zoladek, a dopamine tylko przez nos XD jezeli substancja ma dobra biodostepnosc oral jak i nosem jak w przypadku 3cmc to w ten i w ten sposob zadziala dobrze i wcale to nie bedzie sama serotonina, tyle, ze oral bedzie dluzej trwal, a wiec bedzie mniej intensywny niz sniff i nie bedzie az takiej stymulacji, ja osobiscie wole 3cmc oral, ten nachalny speed sniffem jest jak dla mnie bardziej ubokiem niz plusem, chociaz zdarzaly sie akcje, ze po bombce z 0,7 tez mnie naspeedowalo jak skurwysyn
moze latwiej byloby im to pojac jakby zrozumieli, ze substancja musi sie tylko dostac do krwiobegu zeby wywolac efekty takie jak powinna, a to ile jej sie dostanie do krwiobiegu przez oral/sniff zalezy od wlasnie jej biodostepnosci, ciekawe dlaczego niektorzy ludzie wala iv np mefedron, idac ich tokiem myslenia powinien wcale nie kopnac wtedy
ja juz kiedys tlumaczylem, ze to wszystko zalezy od biodostepnosci danej substancji, ale tu panuje zasada, ze serotonine wywala tylko przez zoladek, a dopamine tylko przez nos XD jezeli substancja ma dobra biodostepnosc oral jak i nosem jak w przypadku 3cmc to w ten i w ten sposob zadziala dobrze i wcale to nie bedzie sama serotonina, tyle, ze oral bedzie dluzej trwal, a wiec bedzie mniej intensywny niz sniff i nie bedzie az takiej stymulacji, ja osobiscie wole 3cmc oral, ten nachalny speed sniffem jest jak dla mnie bardziej ubokiem niz plusem, chociaz zdarzaly sie akcje, ze po bombce z 0,7 tez mnie naspeedowalo jak skurwysyn
moze latwiej byloby im to pojac jakby zrozumieli, ze substancja musi sie tylko dostac do krwiobegu zeby wywolac efekty takie jak powinna, a to ile jej sie dostanie do krwiobiegu przez oral/sniff zalezy od wlasnie jej biodostepnosci, ciekawe dlaczego niektorzy ludzie wala iv np mefedron, idac ich tokiem myslenia powinien wcale nie kopnac wtedy
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
1 godzinę temu
( 3 godzin(y) temu)Lukas1985 napisał(a): kurde. może warto napisać do producenta bupropionu, że muszą walić to ludzie sniffem, bo tam nie ma serotoniny i marnują towar. A ja się dziwię ludziom, że stąd odchodzą, bo poziom tu poleciał na łeb na szyję.
Nie wiem niech się profesor dox wypowie
Be objective and honest.