Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
17.03.2026, 06:33
sort z poczatku marca prezentowal sie w nastepujacy sposob;
bezwonny, niemalze bezbarwny, w postaci paleczek ryzu/mikrokrysztalu (nie mylić z miałem), pojedynczego kamyka wazacego wiecej niz 1g mozna szukac tak samo jak sprawiedliwosci w sądach, z podobnym skutkiem
dziala jak natura chciala, wszystko suchutkie leganckie żadna kasza manna tylko normalny polski ryz za ktorego miske dzienie zapierdalamy az do grobowej deski
smialo pobierac niczego sie nie bac
bezwonny, niemalze bezbarwny, w postaci paleczek ryzu/mikrokrysztalu (nie mylić z miałem), pojedynczego kamyka wazacego wiecej niz 1g mozna szukac tak samo jak sprawiedliwosci w sądach, z podobnym skutkiem
dziala jak natura chciala, wszystko suchutkie leganckie żadna kasza manna tylko normalny polski ryz za ktorego miske dzienie zapierdalamy az do grobowej deski
smialo pobierac niczego sie nie bac
22.03.2026, 13:06
Wiadomo że oral zawsze będzie lepszy ale jak miałeś długą przerwę too snif cię zadowoli
Be objective and honest.
Wczoraj, 22:02
![[Obrazek: Mef.jpg]](https://i.ibb.co/5gTN47Lq/Mef.jpg)
Twardość ? Dość typowa - mefowa, klasyka, jeśli damy 3-CMC ICE jako wykładnik twardości to jest on o 20-30% mnie twardy w stosunku to ICE.
Zapach ? Lekko chemiczny , klasyczny dla tych od Escobar, nie przeszkadza, nie zniechęca - tak powiem.
Po raz kolejny do badań został zaprzęgnięty moździerz, 2-3 minuty rozcierania, potem poszatkowane i porozcierane kartą dało coś pomiędzy typowym prochem/miałem, a puchem - niby tylko konsystencja, ale przy aplikacjach.robi dobrą robotę, oczywiście na "+"
Uczuleniowa: 30 mg - odczekane 20 minut – Bez niepożądanych czy alergicznych.
Testy właściwe: Dojapnie bombka 150 mg popita oshee + po 10 minutach kreseczka 70 mg.
(Póżniej sypane podobne ilości.)
Świetna synergia działania pojawiała się po tym szczurze w ok. 5 minut.
Trochę ciepła, trochę empatii, dawka stima, zdecydowana poprawa humoru, chęć na muzykę i… sex (co zrozumiałe).

Czuć wyraźnie, że przyjemnie siadło na organizm, stan unikatowy.
Działanie ? Max do 50 minut.
Ochota na poprawienie ? Owszem, owszem w każdej chwili.
Na drugi dzień, człowiek wypaca melanż, lekkie odwodnienie, brak uczucia strucia.
Cóż, tu więcej pisać, towar wysoka klasa, dlatego oceniam na: 9/10.
Wysyłka szybka, bezpieczna, kontakt bez zbędnego gadania, tylko chwalić. https://escobarstore.com/pl/sklep/
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !