Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oksykodon
Wczoraj, 20:16
Nie moge wysyłac wiadomosci, jakby ktos mial ochote to zapraszam na priv
Nie wiem chcesz zastąpić śp. Chucka Norrisa ? Z góry wiadomo jak ktoś wchodzi na ta stronę że nie jest to portal dla miłośników wędkarstwa a dla ludzi którzy szukają atrakcji do zabawy, konsekwencji zabawy albo zwyczajnej pomocy. Nie sadze zęby mój post wzbudził jakies zainteresowanie służb jeżeli jest tyle reklam sklepów z różnymi ciekawymi artykułami do zabawy. Piszesz że to ścierwo ale jakby Ci przyszło żyć z permanentnym bólem(czego Ci nie źycze) to pewnie byś zmienił zdanie. Jestem tu od niedawna może zamiast mówić do adminów co maja robic, pomógłbym ludzią takim jak ja którzy są tu od niedawna jak można jak rozmawiać z nieznajomym,jak reagować na pewne sytuacje etc.
Nie wiem chcesz zastąpić śp. Chucka Norrisa ? Z góry wiadomo jak ktoś wchodzi na ta stronę że nie jest to portal dla miłośników wędkarstwa a dla ludzi którzy szukają atrakcji do zabawy, konsekwencji zabawy albo zwyczajnej pomocy. Nie sadze zęby mój post wzbudził jakies zainteresowanie służb jeżeli jest tyle reklam sklepów z różnymi ciekawymi artykułami do zabawy. Piszesz że to ścierwo ale jakby Ci przyszło żyć z permanentnym bólem(czego Ci nie źycze) to pewnie byś zmienił zdanie. Jestem tu od niedawna może zamiast mówić do adminów co maja robic, pomógłbym ludzią takim jak ja którzy są tu od niedawna jak można jak rozmawiać z nieznajomym,jak reagować na pewne sytuacje etc.
Maniek napisał 6 godzin(y) temu:
Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek informacji o prowadzonych transakcjach, zamieszczania ogłoszeń kupna lub sprzedaży jakichkolwiek produktów, opisywania procesu zakupowego bądź dostawy jakichkolwiek produktów, niezależnie od miejsca i sposobu ich nabycia.
Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek informacji o prowadzonych transakcjach, zamieszczania ogłoszeń kupna lub sprzedaży jakichkolwiek produktów, opisywania procesu zakupowego bądź dostawy jakichkolwiek produktów, niezależnie od miejsca i sposobu ich nabycia.
Cytat:4.5 - Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek informacji o prowadzonych transakcjach, zamieszczania ogłoszeń kupna lub sprzedaży jakichkolwiek produktów, opisywania procesu zakupowego bądź dostawy jakichkolwiek produktów, niezależnie od miejsca i sposobu ich nabycia.
Pisałem już o tym 2 razy w tym dziale.
Shoutbox do znajomego co znasz to co innego jak np. wymiana benzo ale nie oksy typowo ogłaszasz, że sell..
Po za tym oksy to ścierwo i na forum nie jest tym handlowane bo są większe zainsterespwanie się służb.
Pomyśl

i dobrze że nie możesz wysłać bo byś pewnie nieżły spamik zrobił na PW ludziom..
✔ i uważam, że warto zostawić, te posty i dodać notatkę bo już 3 raz będzie usuwane i ciągle to samo a tak to zostanie ostrzeżenie.