Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alprazolam
23.03.2026, 12:20
Nie planuję ruszać klonów, bo nie uśmiecha mi się płacenie czarnorynkowej ceny za całe pudełko (nie przepadam za depresantami), a raczej lekarz mi tego nie przepisze.
Wczoraj, 17:55
Z klonami miałam styczność dość dawno temu. 2mg pomagało mi na stany lękowe, a 8mg mnie odcinało. Nie przepadam za benzo i na tym zakończyłam moją przygodę z nimi
Dzisiaj, 00:02
Moj doktor przedluzyl mi dzis recepte na sloik xanaxu 2mg jak zyc.
Benzo dla zdrowego czlowieka praktycznie nie maja potencjalu rekreacyjnego. Alperka zajebista do kontkretnego ogarniecia dnia ale wystarczy 0.5mg za duzo i czlowiek zaczyna glupie i dziwne rzczy robic. Po klonach to zjawisko jest jeszcze czestsze poniewaz maja dlugi okres poltrwania i dawki sie nakladaja
Imo do takie fajnie dajace lajt bnz to brommazepam w dawce 6mg - po co tolerke windowac. Sedamik 6mg zielone tabletki z podzalka. Sam poluje na flubromazpeam :-E
Benzo dla zdrowego czlowieka praktycznie nie maja potencjalu rekreacyjnego. Alperka zajebista do kontkretnego ogarniecia dnia ale wystarczy 0.5mg za duzo i czlowiek zaczyna glupie i dziwne rzczy robic. Po klonach to zjawisko jest jeszcze czestsze poniewaz maja dlugi okres poltrwania i dawki sie nakladaja
Imo do takie fajnie dajace lajt bnz to brommazepam w dawce 6mg - po co tolerke windowac. Sedamik 6mg zielone tabletki z podzalka. Sam poluje na flubromazpeam :-E
Patrz Komu Ufasz
Dzisiaj, 03:15
To prawda, kiedyś brałem żeby się naćpać a teraz biorę nawet mniej niż lekarz zapisuje...