Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
21.03.2026, 07:21
(16.03.2026, 22:02)Rweqerew333 napisał(a): MDMA tylko oral. Nie ma sensu nawet kminić sniffa. Ja tą emke od HL brałem według tego co piszą tutaj https://m.psychonautwiki.org/wiki/MDMA - masz tam tabelę z dawkowaniem
U mnie to było 120mg i grzało nieźe pomimo kilkudniowego ciągu na mefie, który to poprzedzał.
Do emki podchodzzę tylko solo,wypoczety i wyspany.A sniff to jakies nieporozumienie,działa 15min i to nie tak jak przyjete oralnie,duzo gorzej
31.03.2026, 08:55
Cześć wszystkim, czy @HighLifeMarket ma dzisiaj jakieś opóźnienia w odpisywaniu na wiadomości? Od **** **** moja płatność ma ** potwierdzenia ******. Dzisiaj rano wysłałem na Proton wszystkie niezbędne dane do wysyłki, aby ułatwić proces.
High-LifeMarket , wysłałem Wam szczegóły w Privnote, ale link nadal nie został otwarty. Proszę o sprawdzenie poczty od HQ TECH i realizację zamówienia dzisiaj. Wszystko jest opłacone i gotowe. Czekam na znak!
High-LifeMarket , wysłałem Wam szczegóły w Privnote, ale link nadal nie został otwarty. Proszę o sprawdzenie poczty od HQ TECH i realizację zamówienia dzisiaj. Wszystko jest opłacone i gotowe. Czekam na znak!
Sincerely & Best regards
31.03.2026, 10:47
Czekaj cierpliwie. Pisząc wiadomość z myślą, że przyśpieszysz proces to tak naprawdę bardziej go opóźniasz. Jeżeli zastosowałeś wszystkie niezbędne zasady bhp to powinieneś otrzymać odpowiedź.
31.03.2026, 13:11
CiagleBedzieDobrze brze A Ty dostałeś dzisiaj jakąś odpowiedź od nich? Czekam od wczoraj od 16:30, mam 91 potwierdzeń i nic. Ciekawy jestem, czy komukolwiek dzisiaj odpisali, czy wszyscy tak wiszą."
Sincerely & Best regards
31.03.2026, 13:31
partychemicalseu nie podawaj takich danych tutaj. Poza tym ten watek nie sluzy dochodzeniu komu przyszla wiadomosc i do srania ogniem z niecierpliwosci. Poczekaj a na pewno dostaniesz odpowiedz.

![[Obrazek: Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png]](https://i.ibb.co/BHvDCRYk/Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png)