Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
Wczoraj, 17:47
Hej. Przyszłam podzielić się swoim przypadkiem. Zastanawiam się czy tak to zawsze wygląda w podobnej sytuacji, może ktoś miał zbliżone doświadczenie. Zamówienie złożyłam u Esco w *******, opłaciłam w *******. Czekałam grzecznie 5 dni roboczych, ale nic się nie wydarzyło więc napisałam z pytaniem o wysyłkę. Napisali, że paka będzie na bank wysłana w *******. Do czwartku nic nie doleciało, więc napisałam ponownie. Info przyszło w piątek, że paka w drodze. Namiary na odbiór dostałam w ******* szczegóły ***** wieczorem. Tylko że w weekend miałam wyjazd. W poniedziałek paczki w automacie już nie było. Napisałam do vendora jaka zaszła sytuacja i co dalej a ten poprosił o imię, nazwisko, pełny adres, e-mail, numer telefonu. Nie zgodziłam się na podanie danych i zapytałam o inne opcje. W odpowiedzi dostałam bana na zakupy u vendora. No i tak, 700pln poszło się paść. Rozumiem. Wg regulaminu muszę odebrać pakę w 24h. To się nie udało. Ale po części dlatego, że vendor nie nadał paki w obiecanym terminie - ani pierwszym, ani drugim. Paczka przepada, trudno. Ale żeby dać bana dlatego, że nie chcę podać swoich pełnych danych? Tego nie rozumiem. Ktoś podawał swoje dane w takich przypadkach? Może ktoś chce tę paczkę, mogę przekazać vendorowi czyjeś dane...
Wczoraj, 18:21
Zamawialas paczke za 700zl wiedzac ze masz wyjazd w trakcie jak paczka moze doleciec i kiedy cie o tym informowano ?
Do kogo pretensje ze tak zapytam calkiem spokojnie, przeciez nie jest to twoje pierwsze rodeo i wiesz ze te paczki sa z gatunku bardzo wrazliwych. Jezeli paczka byla zamawiawna z odbiorem na terenie PL to nie nie uwierze w piesn o podaniu pelnych danych osobowych
Do kogo pretensje ze tak zapytam calkiem spokojnie, przeciez nie jest to twoje pierwsze rodeo i wiesz ze te paczki sa z gatunku bardzo wrazliwych. Jezeli paczka byla zamawiawna z odbiorem na terenie PL to nie nie uwierze w piesn o podaniu pelnych danych osobowych
Wczoraj, 18:34
Zamówiłam 2 tygodnie wcześniej. Wyjazdy czasem wypadają niezaplanowane. Pretensji nie mam, że paka przepadła, bo fakt, że nie odebrałam w terminie. To, co mnie zaskoczyło to prośba o podanie danych i ban gdy odmówiłam. Mi tez trudno było uwierzyć, że vendor pyta o dane, stąd ten post. I tak, paczka z dostawą na terenie PL.
Dzisiaj, 09:41
(Wczoraj, 18:34)Ciri napisał(a): Zamówiłam 2 tygodnie wcześniej. Wyjazdy czasem wypadają niezaplanowane. Pretensji nie mam, że paka przepadła, bo fakt, że nie odebrałam w terminie. To, co mnie zaskoczyło to prośba o podanie danych i ban gdy odmówiłam. Mi tez trudno było uwierzyć, że vendor pyta o dane, stąd ten post. I tak, paczka z dostawą na terenie PL.
WItam, paczka trafila do magazynu przesylek nieodebranych, aby moc ja wysłac (odebrac) inpost wymaga pelnych danych adresowaych. Nie mozna wysłac paczki na paczkomat nawet za dopłata. Jest to jedyna opcja odbioru paczki. Nie obslugujemy klientow ktorzy nie odbieraja paczek.
Dzisiaj, 10:55
Hej. Temat załatwiliśmy na priv, wszystko jasne. Może komuś się ta informacja przyda jaka jest jedyna możliwa opcja dostawy w przypadku nieodebrania paczki w terminie. Pozdrawiam
11 godzin(y) temu
Ciri
Brzmisz jakbyś miał/a pretensje do vendora za sytuację niezależną od niego XD
Swoją drogą nie wiem co mają w głowie ludzie, którzy planują jakikolwiek wyjazd oczekując na paczkę z zawartością taką, a nie inną.
Jak można w ogóle dopuścić do tego, żeby nie odebrać takiego ładunku?
Psujecie tym rynek.
Brzmisz jakbyś miał/a pretensje do vendora za sytuację niezależną od niego XD
Swoją drogą nie wiem co mają w głowie ludzie, którzy planują jakikolwiek wyjazd oczekując na paczkę z zawartością taką, a nie inną.
Jak można w ogóle dopuścić do tego, żeby nie odebrać takiego ładunku?
Psujecie tym rynek.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
10 godzin(y) temu
Niestety trzeba zamawiać wtedy, kiedy ma się pewność, że się będzie na miejscu, bo potem mogą się wysrać różne rzeczy.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
8 godzin(y) temu
doxyou
Nie, nie mam pretensji do vendora o sytuację od niego niezależną. Byłam zaskoczona prośbą o dane osobowe i banem, dlatego chciałam podpytać tutaj, czy to norma w takiej sytuacji. Z vendorem się już dogadałam, więc z tej perspwktywy temat zamknięty i nikt nie ma do nikogo pretensji.
Co do drugiej kwestii, to nie każdy wyjazd jest zaplanowany i nie każdy jest miły, ale nie jestem tu po to, żeby się zwierzać z prywatnych spraw. Nie znasz kontekstu, ale idziesz w ocenę i masz do tego prawo. Przykro mi, że tak strasznie popsułam rynek, ale niektórych sytuacji zwyczajnie nie da się uniknąć.
Nie, nie mam pretensji do vendora o sytuację od niego niezależną. Byłam zaskoczona prośbą o dane osobowe i banem, dlatego chciałam podpytać tutaj, czy to norma w takiej sytuacji. Z vendorem się już dogadałam, więc z tej perspwktywy temat zamknięty i nikt nie ma do nikogo pretensji.
Co do drugiej kwestii, to nie każdy wyjazd jest zaplanowany i nie każdy jest miły, ale nie jestem tu po to, żeby się zwierzać z prywatnych spraw. Nie znasz kontekstu, ale idziesz w ocenę i masz do tego prawo. Przykro mi, że tak strasznie popsułam rynek, ale niektórych sytuacji zwyczajnie nie da się uniknąć.