Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Wczoraj, 23:38
partychemicalseu Niestety nie mam ochoty czytać kolejnych wiadomości mailowych od Ciebie, bo wysyłasz ich za dużo marnując mój czas. We wtorek przekazałem Tobie informacje na temat realizacji zamówienia i one się nie zmieniły. Dalszy kontakt z nami i próby przyspieszenia realizacji są zbędne. Sytuacja ta przydarza się przy każdym zamówieniu.
Jeżeli masz takie parcie na otrzymanie paczki jak najszybciej, to polecam nie kombinować przez tydzień z próbą zamówienia u nas w kredyt.
Jeżeli masz takie parcie na otrzymanie paczki jak najszybciej, to polecam nie kombinować przez tydzień z próbą zamówienia u nas w kredyt.
9 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 9 godzin(y) temu przez partychemicalseu.)
High-LifeMarket
To nie kwestia 'parcia', tylko opłaconej usługi Express, która od ******* stoi w miejscu. Zamiast pisać o marnowaniu czasu, wystarczyło w 10 sekund nadać paczkę w punkcie, tak jak obiecałeś 'na pewno'. Klient płaci, klient wymaga profesjonalizmu, a nie arogancji. Status systemu mówi sam za siebie - zero ruchu.
High-LifeMarket
Skończ z tymi kłamstwami. To prawda, pytałem o wysyłkę wcześniej, ale ponieważ się nie zgodziłeś, PIENIĄDZE ZOSTAŁY WYSŁANE I ZAKSIĘGOWANE W *************. Mam na to dowód. Nie kłamałem, po prostu zapłaciłem normalnie, a Ty od ************** trzymasz moje pieniądze i 240 PLN za Express, którego nie ma. Zamiast pisać bzdury o 'kredycie', który nie istnieje, bo wszystko jest opłacone, rusz się do punktu. Masz czas do 16:00, inaczej żądam zwrotu całej kwoty. Wielokrotnie Cię tu broniłem, a teraz tak traktujesz uczciwego klienta? Wstyd.
To nie kwestia 'parcia', tylko opłaconej usługi Express, która od ******* stoi w miejscu. Zamiast pisać o marnowaniu czasu, wystarczyło w 10 sekund nadać paczkę w punkcie, tak jak obiecałeś 'na pewno'. Klient płaci, klient wymaga profesjonalizmu, a nie arogancji. Status systemu mówi sam za siebie - zero ruchu.
( 9 godzin(y) temu)partychemicalseu napisał(a): High-LifeMarket
To nie kwestia 'parcia', tylko opłaconej usługi Express, która od poniedziałku stoi w miejscu. Zamiast pisać o marnowaniu czasu, wystarczyło w 10 sekund nadać paczkę w punkcie, tak jak obiecałeś 'na pewno'. Klient płaci, klient wymaga profesjonalizmu, a nie arogancji. Status systemu mówi sam za siebie - zero ruchu.
High-LifeMarket
Skończ z tymi kłamstwami. To prawda, pytałem o wysyłkę wcześniej, ale ponieważ się nie zgodziłeś, PIENIĄDZE ZOSTAŁY WYSŁANE I ZAKSIĘGOWANE W *************. Mam na to dowód. Nie kłamałem, po prostu zapłaciłem normalnie, a Ty od ************** trzymasz moje pieniądze i 240 PLN za Express, którego nie ma. Zamiast pisać bzdury o 'kredycie', który nie istnieje, bo wszystko jest opłacone, rusz się do punktu. Masz czas do 16:00, inaczej żądam zwrotu całej kwoty. Wielokrotnie Cię tu broniłem, a teraz tak traktujesz uczciwego klienta? Wstyd.
Sincerely & Best regards
9 godzin(y) temu
Moim skromnym zdaniem, ten pan powinien zostać dożywotnio zbanowany na zakupy w tym sklepie
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
8 godzin(y) temu
doxyou
Zamiast straszyć banami, spójrz w fakty. Za towar i dodatkowe 240 PLN za opcję EXPRESS zapłaciłem w KRYPTOWALUCIE już w ***szczegóły***. Pieniądze są u Was od dni, co potwierdza TXID. To ja tu jestem klientem, który wywiązał się z umowy natychmiast, a Wy od kilku dni przetrzymujecie moje środki i do tej pory (15:40) nie nadaliście przesyłki, mimo obietnic. Blokowanie kogoś, kto zapłacił i domaga się opłaconej usługi, to szczyt braku profesjonalizmu. Jeśli do 16:00 status w ***firmie kurierskiej*** nie zmieni się na 'Odebrany', po prostu oddajcie moje pieniądze wraz z dopłatą za Express. To uczciwe postawienie sprawy.
Zamiast straszyć banami, spójrz w fakty. Za towar i dodatkowe 240 PLN za opcję EXPRESS zapłaciłem w KRYPTOWALUCIE już w ***szczegóły***. Pieniądze są u Was od dni, co potwierdza TXID. To ja tu jestem klientem, który wywiązał się z umowy natychmiast, a Wy od kilku dni przetrzymujecie moje środki i do tej pory (15:40) nie nadaliście przesyłki, mimo obietnic. Blokowanie kogoś, kto zapłacił i domaga się opłaconej usługi, to szczyt braku profesjonalizmu. Jeśli do 16:00 status w ***firmie kurierskiej*** nie zmieni się na 'Odebrany', po prostu oddajcie moje pieniądze wraz z dopłatą za Express. To uczciwe postawienie sprawy.
Sincerely & Best regards
8 godzin(y) temu
Ależ ja Cię niczym nie straszę.
Po 1, nie "Wy" bo nie jestem w żaden sposób powiązany z vendorem.
Po 2 niczym Cię nie straszę, tylko wyrażam swoją opinię.
To nie jest Zalando.
Mogło się wydarzyć coś co wpłynęło na przedłużenie realizacji zamówienia, a Ty powinieneś grzecznie czekać i najwyżej po otrzymaniu paczki opisać w opinii sytuacje która się zdarzyła.
Swoim zachowaniem pokazujesz tylko swój brak kultury i to, jak nisko już upadłeś, skoro nie potrafisz wytrzymać bez narkotyków kilku dni.
Po 1, nie "Wy" bo nie jestem w żaden sposób powiązany z vendorem.
Po 2 niczym Cię nie straszę, tylko wyrażam swoją opinię.
To nie jest Zalando.
Mogło się wydarzyć coś co wpłynęło na przedłużenie realizacji zamówienia, a Ty powinieneś grzecznie czekać i najwyżej po otrzymaniu paczki opisać w opinii sytuacje która się zdarzyła.
Swoim zachowaniem pokazujesz tylko swój brak kultury i to, jak nisko już upadłeś, skoro nie potrafisz wytrzymać bez narkotyków kilku dni.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez partychemicalseu.)
Chciałbym sprowadzić tę rozmowę do faktów, z całym szacunkiem do wszystkich użytkowników. Za towar oraz dodatkową usługę EXPRESS zapłaciłem w kryptowalucie już w ********, co potwierdza TXID. Pieniądze są u sprzedawcy od dni. Moje pytania nie wynikają z braku cierpliwości, ale z troski o opłaconą usługę premium, która do tej pory nie została odnotowana w systemie ***firmy kurierskiej*** jako odebrana. Zależy mi jedynie na profesjonalnym sfinalizowaniu transakcji, za którą uczciwie i terminowo zapłaciłem. Liczę na konkretną informację o statusie paczki.
Maniek
Przepraszam najmocniej, nie doczytałem dokładnie regulaminu forum co do szczegółów wysyłki. Moim zamiarem nie było łamanie zasad, a jedynie wyjaśnienie sytuacji. Obiecuję poprawę i dziękuję za zwrócenie uwagi.
( 8 godzin(y) temu)partychemicalseu napisał(a): Chciałbym sprowadzić tę rozmowę do faktów, z całym szacunkiem do wszystkich użytkowników. Za towar oraz dodatkową usługę EXPRESS zapłaciłem w kryptowalucie już w ********, co potwierdza TXID. Pieniądze są u sprzedawcy od dni. Moje pytania nie wynikają z braku cierpliwości, ale z troski o opłaconą usługę premium, która do tej pory nie została odnotowana w systemie ***firmy kurierskiej*** jako odebrana. Zależy mi jedynie na profesjonalnym sfinalizowaniu transakcji, za którą uczciwie i terminowo zapłaciłem. Liczę na konkretną informację o statusie paczki.
Maniek
Przepraszam najmocniej, nie doczytałem dokładnie regulaminu forum co do szczegółów wysyłki. Moim zamiarem nie było łamanie zasad, a jedynie wyjaśnienie sytuacji. Obiecuję poprawę i dziękuję za zwrócenie uwagi.
Maniek napisał 8 godzin(y) temu:
Na forum nie podajemy szczegółów takich jak np. data wpłaty, nazwa przewoźnika itp. - Regulamin forum.
Na forum nie podajemy szczegółów takich jak np. data wpłaty, nazwa przewoźnika itp. - Regulamin forum.
Sincerely & Best regards
2 godzin(y) temu
High-LifeMarket
Ostrzegam przed brakiem terminowości tego sprzedawcy. Zapłaciłem dużą dopłatę za przesyłkę Express, która miała zostać nadana natychmiast po zakupie. Sprzedawca wielokrotnie deklarował wysyłkę, ale status w systemie kurierskim od dłuższego czasu pozostaje bez zmian. Przez te opóźnienia i nadchodzące dni wolne, towar dotrze z ogromnym opóźnieniem. Brak rzetelności w dotrzymywaniu obietnic.
Ostrzegam przed brakiem terminowości tego sprzedawcy. Zapłaciłem dużą dopłatę za przesyłkę Express, która miała zostać nadana natychmiast po zakupie. Sprzedawca wielokrotnie deklarował wysyłkę, ale status w systemie kurierskim od dłuższego czasu pozostaje bez zmian. Przez te opóźnienia i nadchodzące dni wolne, towar dotrze z ogromnym opóźnieniem. Brak rzetelności w dotrzymywaniu obietnic.
Sincerely & Best regards
1 godzinę temu
Ja tylko przypomnę, że realizacja zamówień w naszym sklepie to 2-5 dni roboczych z pominięciem sytuacji wyjątkowych.
Ten Pan wyżej został poinformowany o detalach realizacji zamówienia w wiadomości prywatnej, zarówno przed złożeniem zamówienia, tj. do kiedy powinno zostać złożone aby zapewnić możliwie najszybszą realizację, oraz po złożeniu zamówienia z konkretnymi detalami.
Mógłbym się rozpisywać na temat interakcji z tym klientem, ale nie zależy mi jakoś specjalnie na rozkręcaniu dramy.
PS. Aktualnie wszystkie zamówienia są realizowane na bieżąco i nie mamy zastoju.
Ten Pan wyżej został poinformowany o detalach realizacji zamówienia w wiadomości prywatnej, zarówno przed złożeniem zamówienia, tj. do kiedy powinno zostać złożone aby zapewnić możliwie najszybszą realizację, oraz po złożeniu zamówienia z konkretnymi detalami.
Mógłbym się rozpisywać na temat interakcji z tym klientem, ale nie zależy mi jakoś specjalnie na rozkręcaniu dramy.
PS. Aktualnie wszystkie zamówienia są realizowane na bieżąco i nie mamy zastoju.

![[Obrazek: Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png]](https://i.ibb.co/BHvDCRYk/Gemini-Generated-Image-gv9ab3gv9ab3gv9a.png)