Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki portfel BTC ?
27.03.2026, 19:58
Pytanie dotyczyło tego, który portfel do krypto wybrać.
Nie było tam pytania o Twoje kontakty z dzielnicowym
Nie było tam pytania o Twoje kontakty z dzielnicowym
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
27.03.2026, 20:02
Wszystko jedno jeśli zamawiasz za 100zł paczki.
Tego nie było uwzglęnione - więc to wziąłem pod uwagę, że może być revolut.
Tego nie było uwzglęnione - więc to wziąłem pod uwagę, że może być revolut.
02.04.2026, 12:49
(27.03.2026, 13:01)DannyDeVito napisał(a): DrakoMalfoy , moze w DN sie nie baw dla wlasnego bezpieczenstwa jak nie ogarniasz tych rzeczy- safety first. Sa strony gdzie mozesz wykonac swap ale musisz miec jakis wallet XMR wiec jak nie masz to musisz zalozyc aby odebrac srodki po swapie. Sa duze wallety takie jak exodus czy atomic ktore obsluguja wiele monet i mozesz robic swap juz w samej aplikacji portfela. Akurat w Exodusie nie zrobisz juz swapa na XMR. W Atomicu taka opcja jest.
kej9 wysylales mi kiedys jakas stronke ktora polecales na swapy do xmr - jak dalej polecasz to pomoz koledze wyzej.
Mozna tez z np exodus na monero gui wallet zrobic swapa na jakiejs stronie
02.04.2026, 17:51
Dla zwykłego zjadacza Mefedronu bez sensu jest bawienie się w swapy przez pośredników.
Wystarczy podstawowe BHP i np. Atoimic, gdzie wszystko jest w jednym miejscu.
Wystarczy podstawowe BHP i np. Atoimic, gdzie wszystko jest w jednym miejscu.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
03.04.2026, 13:17
Ja od poczatku uzywam Mycelium. Nie mialem nigdy problemow. Prowizje tez niewysokie.
03.04.2026, 13:21
(03.08.2025, 23:06)Rweqerew333 napisał(a): Ja używałem mycelium
(03.04.2026, 13:17)Rweqerew333 napisał(a): Ja od poczatku uzywam Mycelium. Nie mialem nigdy problemow. Prowizje tez niewysokie.
aha okej
(27.03.2026, 13:01)DannyDeVito napisał(a): DrakoMalfoy , moze w DN sie nie baw dla wlasnego bezpieczenstwa jak nie ogarniasz tych rzeczy- safety first. Sa strony gdzie mozesz wykonac swap ale musisz miec jakis wallet XMR wiec jak nie masz to musisz zalozyc aby odebrac srodki po swapie. Sa duze wallety takie jak exodus czy atomic ktore obsluguja wiele monet i mozesz robic swap juz w samej aplikacji portfela. Akurat w Exodusie nie zrobisz juz swapa na XMR. W Atomicu taka opcja jest.
kej9 wysylales mi kiedys jakas stronke ktora polecales na swapy do xmr - jak dalej polecasz to pomoz koledze wyzej.
simpleswap.io uzywam
widzialem jakies negatywne opinie ale ja tam zadnych problemow nie mialem ani z refundem, ani jak sie zajebalem i wyslalem inne krypto - myslalem ze juz huj po pinionszkach, a tu wszystko legancko przeszlo
prostuj się kurwo

- safety first. Sa strony gdzie mozesz wykonac swap ale musisz miec jakis wallet XMR wiec jak nie masz to musisz zalozyc aby odebrac srodki po swapie. Sa duze wallety takie jak exodus czy atomic ktore obsluguja wiele monet i mozesz robic swap juz w samej aplikacji portfela. Akurat w Exodusie nie zrobisz juz swapa na XMR. W Atomicu taka opcja jest.