Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-MMC - Opinie o produkcie
03.04.2026, 19:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.04.2026, 19:36 przez Rweqerew333.)
Bardzo subtelne dzialanie tego produktu rzeczywiscie ma w sobie cos interesujacego.
Jest lekka podkretka, chec do dzialania i podniesione libido.
Niemniej jednak trzeba zwrocic uwage na to, ze to dzialanie jest rzeczywiscie calkiem slabe pomimo wiekszych dawek.
Sniff 400mg nie zrobil na mnie takiego wrazenia jakiego oczekiwalem po pierwszym razie z ta substancja. Po chwili dorzucalem kolejne tyle i szybko skonczylem temat bez wiekszych rewelacji czy ekscesow.
Jest lekka podkretka, chec do dzialania i podniesione libido.
Niemniej jednak trzeba zwrocic uwage na to, ze to dzialanie jest rzeczywiscie calkiem slabe pomimo wiekszych dawek.
Sniff 400mg nie zrobil na mnie takiego wrazenia jakiego oczekiwalem po pierwszym razie z ta substancja. Po chwili dorzucalem kolejne tyle i szybko skonczylem temat bez wiekszych rewelacji czy ekscesow.
04.04.2026, 06:34
do 2-mmc trzeba odhaczyc dosyc dluga przerwe, mnie po 3msc niebrania stymulantow, gdy moje miesieczne zuzycie jakichs mmc cmc zamykalo sie w okolicach 10-15g, to 0.25g sniff z 2mmc mnie zadowalalo, ale na prozno szukalem wyczesania, a mam w naturze chec do polecenia ostro, substancja skierowana bardziej do okazjonalnych entuzjastow, nizeli do chronicznych uzytkownikow przewalajacych chociazby pirolidynoketony
jesli ktos ma tolerancje na poziomie pozwalajacym zadowolic sie 2-mmc, to jest to bardzo przyjemna alternatywa, nie wyczesuje, mysle ze nazwanie ja funkcjonalna nie byloby duzym naduzyciem, idealnie sprawdza sie do jakichs pogawedek czy ogolnie kontaktow miedzyludzkich
jesli ktos ma tolerancje na poziomie pozwalajacym zadowolic sie 2-mmc, to jest to bardzo przyjemna alternatywa, nie wyczesuje, mysle ze nazwanie ja funkcjonalna nie byloby duzym naduzyciem, idealnie sprawdza sie do jakichs pogawedek czy ogolnie kontaktow miedzyludzkich