Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
13.03.2026, 02:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2026, 02:25 przez yonekolbaser.)
podobnie jak Ty i jak poprzedni testują z lepszym czasem na setkę leżąc niz jadąc NA rowerze. Temat mam od 20 lutego jakos, jak zjadłem od tamtej pory 2-3g do dziś to jest max.. do pracy totalny rozkurwiacz skupienia, przy za dużej kresce nie dałem rady opanować fazy, a mam za sobą naście lat związku z białą damą Polski, gdy chodziliśmy jeszcze za czasów jej świetności..
Dla mnie 2strong, ale szczury bardzo polubiły i na pewno będzie dobierane - żaden bardziej I mnjej dostępny koks w stolicy nie stawia na nogi tak dobrze jak ten NEP - bez znaczenia jak bardzo jesteś najebany i przetyrany..
Zalecam ostroznie do tego podchodzić
Jakość 11/10
cena 11/10
obsluga Pablo 11/10
napisze jeszcze wkrótce recke o 4mmc NA którym lekko się zawiodłem, ale to już gdzie indziej rozwinę
take care
Dla mnie 2strong, ale szczury bardzo polubiły i na pewno będzie dobierane - żaden bardziej I mnjej dostępny koks w stolicy nie stawia na nogi tak dobrze jak ten NEP - bez znaczenia jak bardzo jesteś najebany i przetyrany..
Zalecam ostroznie do tego podchodzić
Jakość 11/10
cena 11/10
obsluga Pablo 11/10
napisze jeszcze wkrótce recke o 4mmc NA którym lekko się zawiodłem, ale to już gdzie indziej rozwinę
take care
17.03.2026, 06:19
polecam patrzec na nepa jak na kofeine, bo w obydwu substancjach wystepuje ten sam motyw - lepiej trzymac sie umiarkowanych, regularnych dawek, bo chodzi o dzialanie linearne a nie o jebwłeb, i tu i tu jest próg dawkowania, ktory jak sie przekroczy to z produktywnosci i organizacji pracy nagle robi sie dezorientacja, nieogar i brak koncentracji
ogolem jestem po drugich albo trzecich testach, troche dlzuszych, sortu nepa ktory dolecial jakos na poczatku maja w moje rece, i mam jakies wrazenie ze jest kurewsko lepszy od poprzednich, standardowe dawki robia jak zle, czuje sie troche jak jakis przecpaniec co mowi ze chinskie dopy w 2012 kopaly lepiej od czystych, tych samych substancji w 2026, jakby tamte chinskie mialy 150% czystosci, ale moze po prostu jestem jakis przyglupi ALBO faktycznie Escobar jest jakims czarodziejem i w 1g nepa upchal 1.3g
ogolem jestem po drugich albo trzecich testach, troche dlzuszych, sortu nepa ktory dolecial jakos na poczatku maja w moje rece, i mam jakies wrazenie ze jest kurewsko lepszy od poprzednich, standardowe dawki robia jak zle, czuje sie troche jak jakis przecpaniec co mowi ze chinskie dopy w 2012 kopaly lepiej od czystych, tych samych substancji w 2026, jakby tamte chinskie mialy 150% czystosci, ale moze po prostu jestem jakis przyglupi ALBO faktycznie Escobar jest jakims czarodziejem i w 1g nepa upchal 1.3g
22.03.2026, 05:59
Jakiś czas temu odebrałam nagrodę. Wszhstko przebiegło ekspresowo. Co do NEP’a tak jak już wcześniej pisaliście jest bardzo dobry i mocny. Jako NEPofanka jestem bardzo zadowolona
03.04.2026, 18:09
Na przestrzeni kilku miesiecy NEP podobnie wysokiej jakosci. Wysylka przebiega zawsze szybko i bezpiecznie. Tym razem rowniez bylem bardzo zadowolony a ten wysoce aktywny i wydajny produkt cieszyl mnie przez dluzszy czas.
Od dawna dla mnie to jest topka, ulubiona substancja a Esco nigdy jeszcze nie zawiodl slabym sortem.
Od dawna dla mnie to jest topka, ulubiona substancja a Esco nigdy jeszcze nie zawiodl slabym sortem.
04.04.2026, 04:48
@"krzysztoff" tak, na luziku, inaczej robienie liquidow do waporyzacji w epapierosach nie byloby tak czestym zjawiskiem
06.04.2026, 07:15
Jadłem NEP-a od pawła niedawno, jest bardzo dobry, jak na moje to idealny. Bezwonny, działanie wzorowe, mało uboków. Ładne kryształy równie ładnie się kruszą. Już małe dawki nieźle robią. Nie ma się do czego przyczepić, no jest zajebisty po prostu, nic tylko walić. Ja bym pewnie walił dalej gdyby nie to, że muszę się doprowadzić do porządku.
Zdjęcie sortu odebranego ok. tydzień temu.
Zdjęcie sortu odebranego ok. tydzień temu.