Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
17.03.2026, 06:33
sort z poczatku marca prezentowal sie w nastepujacy sposob;
bezwonny, niemalze bezbarwny, w postaci paleczek ryzu/mikrokrysztalu (nie mylić z miałem), pojedynczego kamyka wazacego wiecej niz 1g mozna szukac tak samo jak sprawiedliwosci w sądach, z podobnym skutkiem
dziala jak natura chciala, wszystko suchutkie leganckie żadna kasza manna tylko normalny polski ryz za ktorego miske dzienie zapierdalamy az do grobowej deski
smialo pobierac niczego sie nie bac
bezwonny, niemalze bezbarwny, w postaci paleczek ryzu/mikrokrysztalu (nie mylić z miałem), pojedynczego kamyka wazacego wiecej niz 1g mozna szukac tak samo jak sprawiedliwosci w sądach, z podobnym skutkiem
dziala jak natura chciala, wszystko suchutkie leganckie żadna kasza manna tylko normalny polski ryz za ktorego miske dzienie zapierdalamy az do grobowej deski
smialo pobierac niczego sie nie bac
22.03.2026, 13:06
Wiadomo że oral zawsze będzie lepszy ale jak miałeś długą przerwę too snif cię zadowoli
Be objective and honest.
25.03.2026, 22:02
![[Obrazek: Mef.jpg]](https://i.ibb.co/5gTN47Lq/Mef.jpg)
Twardość ? Dość typowa - mefowa, klasyka, jeśli damy 3-CMC ICE jako wykładnik twardości to jest on o 20-30% mnie twardy w stosunku to ICE.
Zapach ? Lekko chemiczny , klasyczny dla tych od Escobar, nie przeszkadza, nie zniechęca - tak powiem.
Po raz kolejny do badań został zaprzęgnięty moździerz, 2-3 minuty rozcierania, potem poszatkowane i porozcierane kartą dało coś pomiędzy typowym prochem/miałem, a puchem - niby tylko konsystencja, ale przy aplikacjach.robi dobrą robotę, oczywiście na "+"
Uczuleniowa: 30 mg - odczekane 20 minut – Bez niepożądanych czy alergicznych.
Testy właściwe: Dojapnie bombka 150 mg popita oshee + po 10 minutach kreseczka 70 mg.
(Póżniej sypane podobne ilości.)
Świetna synergia działania pojawiała się po tym szczurze w ok. 5 minut.
Trochę ciepła, trochę empatii, dawka stima, zdecydowana poprawa humoru, chęć na muzykę i… sex (co zrozumiałe).

Czuć wyraźnie, że przyjemnie siadło na organizm, stan unikatowy.
Działanie ? Max do 50 minut.
Ochota na poprawienie ? Owszem, owszem w każdej chwili.
Na drugi dzień, człowiek wypaca melanż, lekkie odwodnienie, brak uczucia strucia.
Cóż, tu więcej pisać, towar wysoka klasa, dlatego oceniam na: 9/10.
Wysyłka szybka, bezpieczna, kontakt bez zbędnego gadania, tylko chwalić. https://escobarstore.com/pl/sklep/
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
30.03.2026, 09:47
Dziękuję za nagrodę
Wybaczcie mi brak zdjęcia ale nie miałem możliwości.Mef przyszedł w drobnych kryształkach( ok 0,5-1cm) i miał jedynie delikatny zapach.Próbowałem dawek około 250mg na bombkę i donosowo po około 100-150mg.Te 3G przerabiałem od 18 do 3 rano z kumplem
Po wciągnięciu kreski czuć lekkie pieczenie i powoli się wkręca,spływ nie jest odrzucający.Faza przyjemna i nienachalna,płynie się poprostu z tą euforią i stymulacją w odpowiednim wyważeniu i jest klasa.
Działanie zamyka się w około 1-1,5h u mnie.Obaj jesteśmy po testach zadowoleni z produktu,polecam pobierać
Wybaczcie mi brak zdjęcia ale nie miałem możliwości.Mef przyszedł w drobnych kryształkach( ok 0,5-1cm) i miał jedynie delikatny zapach.Próbowałem dawek około 250mg na bombkę i donosowo po około 100-150mg.Te 3G przerabiałem od 18 do 3 rano z kumplem
Po wciągnięciu kreski czuć lekkie pieczenie i powoli się wkręca,spływ nie jest odrzucający.Faza przyjemna i nienachalna,płynie się poprostu z tą euforią i stymulacją w odpowiednim wyważeniu i jest klasa.
Działanie zamyka się w około 1-1,5h u mnie.Obaj jesteśmy po testach zadowoleni z produktu,polecam pobierać
31.03.2026, 12:59
Dobra, myślę że już odpocząłem na tyle, żeby se w święta posypać, więc czas zamówić 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
03.04.2026, 14:46
Paka dotarła, święta będą jednak białe ❄️ życzę sobie smacznego, a wam udanych świąt wielkanocnych 🫑
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
04.04.2026, 05:27
Pazyfea staram sie walic 150-200mg sniff, jesli przerwa od serotoninergikow jest dluzsza niz tydzien czy dwa, oral jak sie sypnie, 0.35g juz starcza, ale zdarzaja sie dochodzic do 0.4 z groszami, zbastowalem z regularnoscia przyjmowania mmc, nic odkrywczego nie napisze, ale odczuwanie pelniejszej gamy efektow totalnie zmienia przyjemnosc doswiadczenia w przypadku tej substancji, idzie sie zakochac na nowo
04.04.2026, 05:31
Pobieralem niedawno 50g, i dostalem w takich paru ladnych duzych kamulcach. Wszystko git. Tylko brać i wąchać.
07.04.2026, 09:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.04.2026, 09:19 przez DrakoMalfoy.)
![[Obrazek: IMG-0305.jpg]](https://i.ibb.co/fzFRYbPv/IMG-0305.jpg)
Dobra jedziemy z tematem,
Oczywiście na starcie dziękuję Escobar za nagrodę .
ILOŚĆ : 7 gram
Jak już zdążyliście zauważyć jak pisze osobiste opinie to bardzo szczegółowo, a więc pięknego poniedziałku wróciłem z Holandii do Polski wyjątkowo musiałem tam pojechać na tydzień to troszeczkę odpocząłem sobie od melanży które bywają ostatnio bardzo często nawet do 2 w tygodniu. Przyjeżdża po mnie kolega jedziemy bo rakietę otwieram widzę zawartość 7 gram w dwóch większych kryształach odrazu sobie myślę o w końcu coś się zmieniło od paru miesięcy bo zwykle to była drobnica.
Sypie 2 linie 100mg wale ja wali mój ziomek, momentalnie uczucie ciepła spokoju, poprawienia humoru i minimalnie wyrzutu serotoniny przejechaliśmy 2 kilometry robię drugiego pasa tylko sobie znowu 100mg i czuje podbicie bardziej słabej nienachalnej fazy która jest czysta w pięknym wydaniu clearheadu (chciałbym coś zaznaczyć w ostatnim miesiącu lecę 2 razy w tygodniu mam tak wyjebane pokłady że nie oczekiwalem cudów)
Pytam ziomka i jak (on jest normalniejszy z pokładami) mówi ze kozak w chuj jedna rycha wyjebała go stratosfery. Dalej to tylko co Chwilę poprawki aż do końca. Więc nie ma co robić kopiuj wklej
Podsumowując urzekło mnie w tym sorcie to że ostatnio bardzo mam pecha do schizogennych sortów u konkurenta 4mmc tak mnie poschizowalo że kurwa dramat jescze raz dramat a u pabla totalny czysty clearhead 0 krzywej fazy aż do końca. SORT JAK NAJBARDDZIEJ WYSOCE AKTYWNY dla ludzi których mają jakie kolwiek pokłady a nawet jak nie to tak jak i ja możecie się rozkoszować delikatną fazą. Jeżeli chodzi o wybór 4mmc to na ten moment wybrałbym od pabla, ale wydaje mi się że parę miesięcy temu miało jakoś więcej mocy.
ZALETY:
+mega czysty sort
+bezzapachowy
+clearhead
WADY:
Chyba żadnych
Ogólnie to jest mój wybór top nr 1 u pabla na ten moment i oczywiście następna nagroda również będzie 4mmc
Be objective and honest.