Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
05.04.2026, 14:56
Testowałem nowy sort. Półprzezroczyste kamyczki kruszące się na mlecznobiały puder. Moc działania jest jak na moje oko dość wysoka. 2g trzymały mnie na nogach przez 3 doby. Gdybym miał kupować więcej to nie obawiałbym się o jakość kupując właśnie to. Zapraszam i polecam, Piotr Fronczewski.
07.04.2026, 01:57
To nie brzmi jak mef... albo ty jesteś jakiś "Specjalny" albo dostałes cos innego
jakie dawki brałeś, jak dlugo trzymała jedna dawka?
jakie dawki brałeś, jak dlugo trzymała jedna dawka?
08.04.2026, 02:11
Potwierdzam sort kuresko mocny na dodatek schizogenny i raczej nie nadaje się na wyjście do ludzi
Be objective and honest.
08.04.2026, 13:20
DrakoMalfoy
To brzmi, jak coś dużo mocniej dopaminowego jeśli chodzi o te schizy. Po normalnej 4, nie ma raczej problemu z wyjściem do ludzi.. wręcz przeciwnie.
Napiszesz coś więcej?
Jak działał?
Wyglądał jak mef?
To brzmi, jak coś dużo mocniej dopaminowego jeśli chodzi o te schizy. Po normalnej 4, nie ma raczej problemu z wyjściem do ludzi.. wręcz przeciwnie.
Napiszesz coś więcej?
Jak działał?
Wyglądał jak mef?
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
09.04.2026, 13:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2026, 13:34 przez DrakoMalfoy.)
doxyou
Mef wygląda tak
![[Obrazek: IMG-2608.jpg]](https://i.ibb.co/ZzrFNwt9/IMG-2608.jpg)
Ogólnie to nie wiem czy po prostu tak już na mnie nie działa wszystko przez przeciążony układ nerwowy ostatnimi miesiącami.
Schizy to różne dźwięki i rzeczy które nie istniały, przestraszony-płochliwy tryb mode
Niby mój znajomy nie miał żadnych schizów.
Co mnie zaciekawiło? To że nie uświadczycie tutaj żadnego hałasu kruszenia te kryształy rozgniatają się jak zwykłe grudy.
Jest to kurewsko mocne więc stwierdziłem że nie da się po tym wyjść do ludzi bo odrazu cię rozkminia że jesteś jakiś dziwny
Mef wygląda tak
![[Obrazek: IMG-2608.jpg]](https://i.ibb.co/ZzrFNwt9/IMG-2608.jpg)
Ogólnie to nie wiem czy po prostu tak już na mnie nie działa wszystko przez przeciążony układ nerwowy ostatnimi miesiącami.
Schizy to różne dźwięki i rzeczy które nie istniały, przestraszony-płochliwy tryb mode
Niby mój znajomy nie miał żadnych schizów.
Co mnie zaciekawiło? To że nie uświadczycie tutaj żadnego hałasu kruszenia te kryształy rozgniatają się jak zwykłe grudy.
Jest to kurewsko mocne więc stwierdziłem że nie da się po tym wyjść do ludzi bo odrazu cię rozkminia że jesteś jakiś dziwny
Be objective and honest.
09.04.2026, 13:37
Subiektywnie, to nie wygląda to dobrze, lekko mówiąc 
Kurewsko mocny pod jakim względem?
Speeduje? Rozlewa?
Jeśli speeduje, to mamy odpowiedź dlaczego jest schizogenny. To nie mef.

Kurewsko mocny pod jakim względem?
Speeduje? Rozlewa?
Jeśli speeduje, to mamy odpowiedź dlaczego jest schizogenny. To nie mef.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
09.04.2026, 13:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2026, 14:00 przez DrakoMalfoy.)
Jest tutaj speed i euforia, raczej 50-50 chociaż momentami za mocno speedowal to stwierdzam że raczej 50/50
doxyou szczerze to myślę że może to być mef ale kurwa 3mmc? Które tak kurwa speeduje i zero eufori prawie. Z chęcią bym na badania to wysłał co mam bo myślę ze na bank nie jest to 3mmc
doxyou szczerze to myślę że może to być mef ale kurwa 3mmc? Które tak kurwa speeduje i zero eufori prawie. Z chęcią bym na badania to wysłał co mam bo myślę ze na bank nie jest to 3mmc
Be objective and honest.