Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ivo***s.***
Wczoraj, 08:23
Ktoś coś? Sklep niby wysyła przesyłki - tak wnioskuję, skoro goście z Kykeon zamówili od nich paczkę i następnie produkty które otrzymali wzięli do analizy laboratoryjnej. Jednak moment patrzenia na ogólny wygląd sklepu sprawia że dochodzę do wniosku, że to operacja gości od rech..., ponieważ:
- też mają na sklepie pełno AI generowanych grafik i opisów produktów
- podobny podział kategorii produktów oraz podział na leki (zapewne z Indii) i RC
- też mają wiele podstron (np. płatność i dostawa) napisanych (albo przynajmniej zredagowanych) przez AI, wyglądają identycznie jak u rech...
- ogólnie oba sklepy mają prawie te same wszystkie produkty
- z tego co jest napisane na stronie, ivo... dziwnym trafem zupełnie jak rech... nie potrafi wysyłać jakichkolwiek przesylek z trackingiem i potrafi tylko puszczać nierejestrowane szmaty (które nie docierają do polski co jest zapewne zasługą naszego krajowego przewoźnika)
sklep jest po hiszpańsku, ale chuj wie, z jakiego kraju operują (o ile faktycznie operują).
- też mają na sklepie pełno AI generowanych grafik i opisów produktów
- podobny podział kategorii produktów oraz podział na leki (zapewne z Indii) i RC
- też mają wiele podstron (np. płatność i dostawa) napisanych (albo przynajmniej zredagowanych) przez AI, wyglądają identycznie jak u rech...
- ogólnie oba sklepy mają prawie te same wszystkie produkty
- z tego co jest napisane na stronie, ivo... dziwnym trafem zupełnie jak rech... nie potrafi wysyłać jakichkolwiek przesylek z trackingiem i potrafi tylko puszczać nierejestrowane szmaty (które nie docierają do polski co jest zapewne zasługą naszego krajowego przewoźnika)
sklep jest po hiszpańsku, ale chuj wie, z jakiego kraju operują (o ile faktycznie operują).
1 godzinę temu
Już zamawiałem około dziesięciu razy w rech...o i zawsze to dotarło, jedynym problemem jest to, że nie oferują śledzenia.
Ivol... jest partnerem, pracują razem i to są dokładnie te same produkty. Nigdy go nie próbowałem, ale wiem, że te dwa sklepy są powiązane.
Rech...o wysyła z Grecji, ale nie wiem jak jest z ivo....
Ivol... jest partnerem, pracują razem i to są dokładnie te same produkty. Nigdy go nie próbowałem, ale wiem, że te dwa sklepy są powiązane.
Rech...o wysyła z Grecji, ale nie wiem jak jest z ivo....
57 minut(y) temu
To, że nie oferują trackingu i wysyłają listem nierejestrowanym jest BARDZO dużym minusem, bo poczta polska działa jak chce.
Pewien użytkownik z forum czekał w związku z tym bardzo długo na przesyłkę - nie wiem czy finalnie w ogóle dotarła.
Zapewne to przeczyta i sam się wypowie.
Pewien użytkownik z forum czekał w związku z tym bardzo długo na przesyłkę - nie wiem czy finalnie w ogóle dotarła.
Zapewne to przeczyta i sam się wypowie.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
22 minut(y) temu
Tak to jest poważna niedogodność, myślałem podczas mojego ostatniego zamówienia, że zostałem oszukany, były problemy pocztowe w Grecji i list zajął 2 miesiące, żeby dotrzeć...