Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Chemical-World.to - Temat główny
13.04.2026, 17:17
Ktos tu wprowadza w blad. Rozmawialem z V jak i tez czekam na golebia, ale chodzi mi o zamawianie. Ludzie pisza ze tylko 2 tylko 2 ...
Tak przy pierwszym zamowieniu mozesz zamowic tylko 2 , Twoje kolejne zaownienie bedezie mogl zammowic juz 10g, a przy trzecim zamowieniu juz 50. Chyba chodzi o nabranie zaufania. Wszystko jest opisane jak to wyglada na stronie trzeba wcisnac contact us i na dole mamy wszystkie informacje.
Ogolem mysle ze to nawet fajna strategia. Dam znac i recenzje produktu jak stestuje.
Tak przy pierwszym zamowieniu mozesz zamowic tylko 2 , Twoje kolejne zaownienie bedezie mogl zammowic juz 10g, a przy trzecim zamowieniu juz 50. Chyba chodzi o nabranie zaufania. Wszystko jest opisane jak to wyglada na stronie trzeba wcisnac contact us i na dole mamy wszystkie informacje.
Ogolem mysle ze to nawet fajna strategia. Dam znac i recenzje produktu jak stestuje.
Wczoraj, 10:05
Jak ja widze jak ten golab leci to ja juz od razu chyba rezygnujez kolejnego zamowienia. Golab juz zwiedzil kilka kraji.... Nigdy z czyms takim sie nie spotkalem zawsze to byli Vendorzy przygraniczni, a to leci z drugiego konca EU i zwiedza wszystkie kraje
.
.
Wczoraj, 10:43
(Wczoraj, 10:05)bnq napisał(a): Jak ja widze jak ten golab leci to ja juz od razu chyba rezygnujez kolejnego zamowienia. Golab juz zwiedzil kilka kraji.... Nigdy z czyms takim sie nie spotkalem zawsze to byli Vendorzy przygraniczni, a to leci z drugiego konca EU i zwiedza wszystkie kraje.
Hello, as I saw the shipment got in middle country which I couldnt reply you why, this is courier’s job how it is going to get to you. As we have talked Monday was a holiday so the package has been sent on Tuesday and hopefully it will arrive in a few days.
Regards
Wczoraj, 21:34
(Wczoraj, 10:05)bnq napisał(a): Jak ja widze jak ten golab leci to ja juz od razu chyba rezygnujez kolejnego zamowienia. Golab juz zwiedzil kilka kraji.... Nigdy z czyms takim sie nie spotkalem zawsze to byli Vendorzy przygraniczni, a to leci z drugiego konca EU i zwiedza wszystkie kraje.
mordo lepiej z drugiego końca EU niż z holandii gdzie gołąb jest dużo bardziej narażony na zestrzelenie
jeśli paka jest dobrze zabezpieczona to będzie git nie dygaj
jeszcze połóż koło tego wszystkiego dowód osobisty żeby było dobrze widać wszystko na zdjęciu, bo jak towar jest zapakowany, i logo firmy kurierskiej to za mało 
kolega nieprzyzwyczajony do dobrego pakowania, zawsze są samary w kopercie bąbelkowej, a tu jakieś nie wiadomo co xd
bnq to usun te posty sam. masz 30 minut od ich napisania. daj pełną edycje i se usun

kolega nieprzyzwyczajony do dobrego pakowania, zawsze są samary w kopercie bąbelkowej, a tu jakieś nie wiadomo co xd
bnq to usun te posty sam. masz 30 minut od ich napisania. daj pełną edycje i se usun
1 godzinę temu
( 1 godzinę temu)horsii napisał(a): jeszcze połóż koło tego wszystkiego dowód osobisty żeby było dobrze widać wszystko na zdjęciu, bo jak towar jest zapakowany, i logo firmy kurierskiej to za mało
Pamietam Cie, mialem konto u fioletowych i ty tam miales wysoka range . Ok juz probujei jest tak jak mowisz, Zawsze samarki koperty itp.
Ok dzieki.